Ero Kaista ja SpeedKaistanleveys vs Speed

Kaistanleveys on hyvin vanha termi, joka edeltää kynnyksellä tietokoneiden ja muiden digitaalitekniikan. Sitä käytetään laajalti analogisen teknologiat, kuten radioteitse, akustiikka, ja monet muut. Vuonna computing, kaistanleveys on usein käytetään osoittamaan datan määrää, joka on, tai voi olla, siirtää tietyllä hetkellä. Tämä on usein mitataan bitteinä sekunnissa yhteiset arvot tuhansina (kilobittiä sekunnissa), miljoonia (megabittiä sekunnissa), ja miljardeja (gigabittiä sekunnissa). Nopeus on yksinkertaisesti kuvaus siitä, kuinka nopeasti asiat voidaan tehdä. Tietotekniikan, nopeus ja kaistanleveys käytetään usein samassa koska ne usein tarkoittavat samaa asiaa.

Erittäin hyvä esimerkki, kun kaistanleveys suoraan korreloi nopeuden on, kun lataat tiedoston verkossa tai Internetissä. Suurempi kaistanleveys tarkoittaa, että useampi tiedosto siirretään kulloinkin. Tiedosto olisi siis ladata nopeammin. Tämä koskee myös selattaessa Internetiä enemmän kaistanleveyttä johtaisi verkkosivuja lastaus nopeammin ja videostriimausta olla tasaisempi.

Mutta joissakin tapauksissa, nopeus ja kaistanleveys eivät kirjaimellisesti tarkoita samaa asiaa. Tämä pätee, kun puhutaan reaaliaikaisia ​​sovelluksia, kuten VoIP tai online-pelaamista. Näissä tapauksissa viive tai vasteaika on tärkeämpää kuin enemmän kaistanleveyttä. Vaikka sinulla on paljon kaistaa, saatat nykii äänensiirto tai vastauksen viive jos viive on liian korkea. Päivittäminen kaistanleveys ei luultavasti auttaa, koska se ei enää voida käyttää. Latenssi voi 't päivittää helposti, koska se edellyttää, että kaikki melu on minimoitava sekä aikaa, että se kestää paketeille siirtyä lähteestä kohteeseen ja päinvastoin.

Parhaan mahdollisen nopeuden verkon tai Internet-yhteys, se ei riitä, että suuren kaistanleveyden yhteys. On myös tärkeää, että viive on pieni, sen varmistamiseksi, että tieto tavoittaa et riittävän nopeasti. Tämä vain asioita, mutta jos sinulla on riittävästi kaistaa niin alhainen latenssit ilman riittävästi kaistaa voi silti johtaa hyvin hidas yhteys.Yhteenveto:

1. Kaistanleveys on mittaus, kuinka paljon tietoa voidaan siirtää kerralla, kun nopeus on mittaus, kuinka nopeasti asiat tehdään

2. Kaista ja nopeus voi olla synonyymejä mitattaessa kuinka nopeasti voit ladata tiedoston