Ero Android 1. 6 ja Android 2. 1Android 1. 6 vs Android 2. 1

 

Googlen Android on suhteellisen uusi käyttöjärjestelmä, joka on tarkoitettu älypuhelimille. Koska se on uusi, on olemassa jatkuva virta päivityksiä, jotka sisältävät asteittaisia ​​parannuksia ja uusia ominaisuuksia. 2. 1 versio Android on koodinimellä? Clair vanhemmassa 1. 6 versio tunnetaan donitsi. Ensinnäkin,? Clair on optimoitu paremmin kuin donitsi hyödyntää laitteiston nopeampaa käsittelyä. Toinen vähitellen päivityksen on? Clair on lisätty enemmän näyttöresoluutioilla. Vaikka tämä ei vaikuta donitsi käyttäjille, jos he päivittävät sen avulla valmistajat suunnittelevat puhelimia isompi ja parempi screenswith laajemman valikoiman kuvasuhteet.

 

Lisäämällä luetteloon päivityksen ovat selaimen, näppäimistö, ja yhteystiedot sovellukset. Selaimet UI on uudistettu ja kyvyt kuten kaksoisnapauttamalla zoom on lisätty tekevät selaamisen paremmin. Tuki HTML5-standardin on nyt läsnä? Clair selain, jonka pitäisi mahdollistaa käyttäjän selaimen juuri mitään verkkosivuilla. Virtuaalinen näppäimistö? Clair on myös parannettu tukemaan multi-touch laitteissa yhdessä näppäimistöasettelun nopeammin kirjoittamista. Itsadaptive sanakirja ehdottaa sanoja, joita yleisesti käyttävät ja jopa nimiä, jotka se löytää yhteystiedoissa. Lopuksi Pikayhteystiedot Interface on lisätty helpottamaan kommunikoida yhteystiedon olipa messaging sovellus, joka on edullinen. Valitseminen kontakti toisi esille baari, joka sisältää linkit sovellukset että kontakti on yksityiskohtia.

 

Yrityksille käyttäjä, merkittävin ero 2. 1 ja 1. 6 on lisätty Microsoft Exchange tuki 2. 1. Ennen? Clair, Android oli melko puuttui kannalta yritysten sähköposteihin. Microsoft Exchange, Android on nyt entistä arvoisesti Windows Mobile ja iPhone. Toinen keskeinen parannus on Bluetooth 2. 1, mikä auttaa erilaisia ​​asioita kuten nopeampi ja yksinkertaisempi pariksi laitteiden kuten Bluetooth-kuulokkeet. Tehonkulutus Bluetooth-laitteiden on myös vähentynyt pidempään käyttöön.

 

Yhteenveto:1.? Clair paremmin optimoitu verrattuna donitsi

2.? Clair on tuki ylimääräisiä päätöslauselmia ei ole saatavilla donitsi

3.? Clair tukee HTML5 vaikka donitsi ei

4.? Clair virtuaalinäppäimistö paljon parempi verrattuna donitsi 's

5.? Clair on parantunut pikayhteystietoja Interface kun donitsi ei

6.? Clair on Microsoft Exchange-tuki, kun donitsi ei