Ero PlayStation 3 ja PlayStation 4PlayStation 3 vs PlayStation 4

Kun 're vertaamalla pelikonsolit, kaksi pelaamista tech jättiläistä Microsoft Xbox ja Sonyn PlayStation on oltava keskellä keskustelua. Nämä kaksi pelikonsoli tuottajille on valmistanut pelikonsolit jo jonkin aikaa ja maailmanlaajuisesti suosio pelaamista geeks . Let 's tarkistaa Tärkeimmät erot Sony PlayStation 3 \u0026 amp; PlayStation 4.

Sony on tuonut valtavan muutoksen PS4 kannalta suorituskyvyn verrattuna edeltäjäänsä PS3. Epäilemättä tarkkailemalla loistavat ominaisuudet PS4, voimme päätellä, että tämä tietty pelikonsoli on julkaistu kukoistaa pelaamista markkinoilla melko pitkään. PS3 julkaistiin vuonna 2005. Vaikka suunnittelussa PlayStation malleja, kehittäjät aina varmista, että konsoli on kestävä pitkään. Sen lisäksi pelaamista, voit myös tehdä asioita, kuten valokuvien katseluun, online-pelejä, selain Internet ja katsella Blu-ray-elokuvia PlayStation. Kaikki nämä ominaisuudet olivat läsnä myös PS3. Nyt uusi PS4 vie kokea aivan uudelle tasolle tarjoamalla parempaa Wi-Fi-tuki ja nopeampi ROM pelaamiseen Blu-Ray-tiedostoja. Sony PS3 oli Blu-Ray 2x asemaan ja PS4 mukana Blu-Ray-6x ajaa tehostaa niiden suorituskykyä suuressa määrin.

Uusi Sony PS4 tukee USB 3. 9 porttia, kun taas PS3 tuettu USB 2. 0 satamissa. Tämä parempi tuki tarkoittaa nopeampaa siirtonopeuksia keskuudessa flash-asemat. PS4 tuo täysin uusi malli DualShock ohjain eli DualShock 4. Tämä uusi ohjain on parempi akku ja myös kuluttaa enemmän virtaa kuin DualShock 3 ominaisuuksia PS3. Wi-Fi-yhteyden PS4 on parannettu tukemaan nopeampi Internet selaaminen ja paremmin pelaamista webissä. PS4 tukee myös uuden Bluetooth Version 2. 1, joka ei tue PS3.

Liikkeellä edelleen teknisiä yksityiskohtia, PS4 saa virtansa 8 täytelanka prosessori ja grafiikka yksikkö on mahtava AMD Radeon Graphics Core Next Engine. PS3 voimanlähteenä vanhempi malli Cell Broadband CPU ja GPU oli RSX Reality Synthesizer valmistama NVidia. Esitys harppaus PS4 on hyvin merkittävä. RAM on lisännyt uuteen korkeuteen PS4 mukana ja 8 Gt GDDR5 RAM taas PS3 tuli ulos 256 GDDR3 VRAM. Että 'on aika paljon vertailusta välisellä osuudella kahden viimeisen mallia PlayStation Sony.

Tärkeimmät erot PlayStation 3 \u0026 amp; Playstation 4:PS 4 on suhteellisesti vahvempi prosessori kuin PS3.


PS4 tulee AMD Radeon Graphics mutta PS 3 tulee NVidia RSX Reality syntetisaattori.


PS4 on 8 Gt muistia, mutta PS3 on 256 VRAM.


PS4 tukee USB 3. 0 ja Bluetooth 2. 1, mutta PS3 tukee USB 2. 0 ja Bluetooth 2. 0.