Ero MacBook Pro ja MacBook AirMacBook Pro vs. MacBook Air

MacBook on Apple 's Suite kannettavia tietokoneita, jotka myös hoitavat OS X -käyttöjärjestelmän. Tällä hetkellä on kaksi erillistä riviä, MacBook Pro ja MacBook Air. Suurin ero MacBook Pro ja MacBook Air on niiden korostaminen eri näkökohtia mobiilikäytön. MacBook Pro on enemmän perinteinen kannettava tietokone, joka korostaa suorituskykyä ja runsaasti säilytystilaa. sen sijaan MacBook Air 'tärkein huolenaihe on siirrettävyys, mikä keskittyy pienennettynä sekä sen paino.

Kuten voit jo odottaa, MacBook Air on huomattavasti ohuempi ja kevyempi kuin MacBook Pro. Tämä heijastuu myös mallin valintoja. MacBook Air on kahta mallia, 11-tuumainen ja 13 tuuman malli, kun taas MacBook Pro on kolme vaihtoehtoa; 13 tuumaa, 15 tuumaa, ja 17 tuumaa. Joten jos haluat katsella mukavasti isompi näyttö, MacBook Pro on ainoa vaihtoehto.

Toinen merkittävä ero MacBook Pro ja MacBook Air on niiden asemat. MacBook Air on käytettävissä vain SSD (Solid State Drives), kun MacBook Prossa on yhteistä, kiintolevy mutta voi myös päivittää SSD jos ostaja haluaa. SSD on ylivoimainen HDD, koska se tarjoaa paljon nopeampi lukea ja kirjoittaa nopeuksilla, kuluttaa vähemmän virtaa, ja ei tuota mitään ääntä. Haittapuoli SSD on sen alhainen kapasiteetti ja erittäin korkeat kustannukset. Vaikka MacBook Air SSD vain kapasiteetti 64GB tai 128GB, MacBook Pro on 320, 500 Gt, ja 750GB kapasiteettia.Lopuksi MacBook Pro on DVD-asema, jolla voit varmuuskopioida tietoja tai katsella elokuvia. MacBook Air doesnt 't on sisäinen asema. Joten jos haluat tehdä mitään edellä mainituista, sinun täytyy ostaa erillinen, ulkoinen, DVD-asema. Tämä vain lisää kustannuksia kannettava tietokone ja on vähän enemmän tilaa vieviä kuljettaa mukana. on parasta olla ulkoinen asema jättää kotiin paitsi jos todella tarvitset sitä.

Yhteenveto:

1. MacBook Pro korostetaan suorituskykyä, kun MacBook Air korostaa siirrettävyys.
2. MacBook Pro tulla isompia kokoja kuin MacBook Air.
3. MacBook Air käyttää vain SSD kun MacBook Prossa on HDD vakiona.