Ero iPad ja Android TabletiPad vs Android Tablet

Vapautuminen iPad on synnyttänyt huomattavaa kiinnostusta tablettien ja monet yritykset pyrkivät olla pie iPad markkinoilla. Viime aikoina Android tabletit ovat saamassa suosiota kuin mahdollista iPad tilalle. Mitä useimmat ihmiset eivät tiedä, että Android-tabletit eivät ole samoja, toisin kuin iPad, ja on vain yleisnimitys monenlaisia ​​laitteita eri silmälasit eri valmistajilta. Suurin ero iPad ja Android tabletit on käyttöjärjestelmä, koska iPad toimii iOS taas Android tabletteja näyttää Googlen 's Android; molemmat alkaen älypuhelimissa ja ovat nyt käytetään tabletteja.

Koska silmälasit Android tablettien vaihtelevat laitteesta toiseen, ei ole mitään järkeä vertaamalla niitä, koska ne eivät päde kaikissa laitteissa. Let 's vain huomauttaa asioita, jotka ovat yhteisiä kaikille android tabletteja.

Suurin myynti tekijä Android tablettien iPad on Flash. Flash on suosituin ohjelmisto, jota käytetään esittää online-videoita; syrjään muita asioita voi tehdä. IPad voi näyttää videoita YouTubesta ja paljon muita sivustoja puutteen takia Flash. Et voi myöskään asentaa Flash iPad millään tavalla.

Toinen ero näiden kahden välillä on moniajoon. Vuoteen iOS 4, moniajo oli selvästi poissa iPhone. IOS 4 esitteli viritetty versio moniajoon sekä iPhone ja iPad. Se on viritetty sillä vain joissakin sovelluksissa olla se ja siirrytään toiseen sovellukseen itse asiassa tarkoittaa, että muut sovellus saa 'keskeytetty'. Android-tabletit ovat totta moniajoon jossa sovellukset toimivat taustalla, kun käytät toista sovellusta. Ei ole myöskään mitään koodausta vaatimuksen, jotta hyödyntää moniajoa niin päättäjät sovelluksia ei tarvitse vaivata itseään että ylimääräinen vaihe.

Lopuksi iPad on edelleen johdossa, kun se tulee käytettävissä olevien sovellusten; kiitos pitkä lista sovelluksia tehty iPhone. Android tabletit eivät peri joitakin Android-sovelluksia mutta koska Android on melko nuori, sovellusten määrä on suhteellisen pieni.

Yhteenveto:1. IPad on yksittäinen tuote, kun Android tabletti on yleisnimitys erilaisia ​​tuotteita

2. IPad toimii iOS taas Android tabletti toimii Android

3. IPad puuttuu salamaa Android tabletit ovat sitä

4. IPad ei ole totta moniajoon vaikka Android tabletteja do

5. 5. iPad on enemmän sovelluksia kuin Android tablettia