Ero Google TV ja Apple TVGoogle TV vs Apple TV

Computing jättiläiset Google ja Apple ovat alkaneet suuntaus laajentaa pois niiden ydintuotteisiin ja siirtymässä muihin kodin laitteet, jotka voivat hyötyä internet-yhteyden. Juuri nyt Google TV ja Apple TV ovat omien tuotteiden TV. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden toteuttamiseen. Apple TV on digisovitin, joka liitetään televisioon ja langattomasti muodostaa yhteyden verkkoon, ja näin ollen internetissä, antaa streaming sisältöä. Toisaalta, Google TV on vain ohjelmisto, joka on käytössä Googlen 'monista kumppaneita. Eli toisin kuin Apple TV, jossa saat vain digiboksi, voit olla digisovitin kuten Logitech' s Revue tai integroitu suoraan TV-, kuten Sony 's internet-tv. Paljon uusia tuotteita odotetaan ominaisuus Google TV-ohjelmisto, joka antaa entistä monipuolisemman joukko valintoja.

On yksi merkittävä ero kaukosäätimien kanssa kaksi. Apple valitsee yksinkertaisempaa naksutinta kun Google käyttää kauko QWERTY-näppäimistö; vaikka voit ostaa napsauttelija Google TV. Läsnäolo näppäimistö on, koska Google TV pystyy selata Internetiä. Se voi jopa ladata Flash-sisältöä, kuten video ja pelejä. Molemmat televisiot sallia älypuhelinten toimimaan naksutinta kauko. Mutta Google TV on vähän enemmän osallistavaa voit käyttää mitä tahansa Android- tai iPhone luurin, kun taas Apple TV, koska Apple on aina vain toimii muiden Applen laitteiden.

Lupaava ominaisuus Google TV on on kyky ajaa sovelluksia. On olemassa muutamia oletusohjelmille mutta paljon enemmän pian seuraa alustaksi tulee suosittu ja kehittäjiä nähdä potentiaaliset markkinat. Apple TV ei ole kykyä ajaa sovelluksia.iTunes on todennäköisesti suurin tehdä Apple TV, koska se on suosituin lähde sisältöä verkossa. Ihmiset, joilla on jo muita Applen tuotteita ei olisi qualms poiminta Apple TV, koska ne on jo iTunes-tilejä mediaa jo on.

Yhteenveto:

Apple TV on erityinen tuote, kun Google TV on ohjelmisto eri laitteissa

Google TV laitteissa on QWERTY kauko taas Apple televisioissa on naksutinta

Google TV on enemmän vaihtoehtoja älypuhelimia kuin kaukosäätimet kuin Apple TV tekee

Google TV mahdollistaa kattavamman Internet selaamista kuin Apple TV tekee

Google TV voi ajaa sovelluksia samalla kun Apple TV ei voi