Ero Dell XPS ja InspironDell XPS vs Inspiron

Dell on valmistanut tietokoneita melko pitkään, ja ne 've lisätä, poistaa, ja muuttivat kokoonpanoista useita kertoja. XPS ja Inspiron ovat kaksi nykyisen tuotelinjojen mitkä käyttäjät valita. Suurin ero välillä XPS ja Inspiron on niiden tavoite. Inspiron on lähtötasona kokoonpanolla, kun XPS, joka on lyhenne sanoista Xtreme Performance System, on linja korkean suorituskyvyn koneita raskaan laskennan ja pelaamista.

Kuten ehkä jo odottaa, XPS kokoonpano tarjoaa erinomaiset tarjontaansa suorituskyvyn. Joten jos etsit tehdä joitakin vakavia pelaamiseen, tai olet rutiininomaisesti työskennellä ja muokata kuvia ja videoita, saatat löytää parempia vaihtoehtoja XPS linjan. Niille, jotka vain tehdä perus paperityötä, Internetin selailuun, ja kevyt pelaaminen, Inspiron tietokoneet ovat todennäköisesti tarpeeksi hyviä, että aiottuun tarkoitukseen.

Haittapuoli lisääntynyt suorituskyky kasvaa kustannuksia, ja XPS ei ole poikkeus. XPS tietokoneet on korkeampi loppuun laitteita kuten Core i7-prosessorit ja high-end-näytönohjaimet, joka voisi helposti nostaa hintaa yksikön. Joten jos budjetti on melko rajoitettu, Inspiron malleissa saattaa olla parempi bang for your buck.

Tietenkin, se ei voi välttää, että linjan välillä high-end Inspiron mallien ja low-end XPS malleja on hämärtynyt. Tällä tasolla, molemmat ovat melko samanlaisia ​​hinta- ja ominaisuuksia. Tässä tapauksessa se on jopa voit valita, mihin haluat paremmin.Lopulta valita Inspiron ja XPS tulee alas tarpeisiisi vs. budjetti. Tarjoushinta etsijät luultavasti kuten Inspiron malleja samalla suorituskyky kummajaisia ​​menisi suoraan XPS. Ja sitten on Dellin 's kustomointityökaluilla. Voit korvata ennalta määritetty osia niitä haluat. Tämä antaa sinulle vieläkin enemmän vapautta valitessaan siitä muutamia malleja, jotka Dell tarjoaa jo.

Yhteenveto:

1. XPS on linja korkean suorituskyvyn koneita, kun Inspiron on lähtötason linja.
2. XPS tietokoneet ovat paremmat tiedot kuin Inspiron kokoonpano.