Ero Google Voice ja Google TalkGoogle Voice vs Google Talk

Google Voice ja Google Talk ovat kaksi palvelua, jotka auttavat Google olla kilpailukykyinen telealan. Google Talk on pikaviestiohjelma, jonka voit asentaa tietokoneeseen tai älypuhelimia ja sen avulla voit keskustella verkossa ystäviä ja jopa soittaa heille kautta VoIP. Toisaalta, Google Voice on tietoliikenne- palvelu, jonka avulla käyttäjä voi soittaa puheluita tavallisiin puhelimiin.

Ääni kutsuu Google Talk tarjoaa on vain kahden tietokoneen välillä eikä tietokoneen ja puhelimen. Vaikka Google Voice konfiguroidaan PC, se ei ole välttämätöntä käyttää palvelua. Voit käyttää mitä tahansa puhelimen dial Google Voice. Tämän jälkeen voit kuunnella puhepostiin tai tehdä puheluita vain joku. Kehottaa alueella Yhdysvalloissa ovat ilmaisia ​​ja kansainväliset puhelut veloitetaan merkittävästi minimaalinen määrä.

Toinen suuri etu Google Voice over Google Talk on sen kyky työskennellä useita puhelimia. Kaikki luetellut puhelinnumerot soi, kun Google Voice numero valitaan niin sinulla on vapaus, mihin haluat vastata puheluun. On jopa mahdollista siirtää puhelun puhelimesta toiseen antamalla komennon soimaan kaikki puhelimet uudelleen, jotta voit poimia toisella linjalla.Tärkein rajoittava Google Voice palvelu on käytettävissä, koska palvelu on käytettävissä vain sisällä Pohjois-Amerikassa. Käyttäjät, jotka ovat rekisteröityneet palveluun ennen toteuttamista tämä rajoitus on edelleen mahdollisuus käyttää tilinsä mutta uusi Yhdysvaltojen ulkopuolella ei enää sallita rekisteröityä. On täysin mahdollista, kuitenkin, että Google olisi laajentaa palvelua lähitulevaisuudessa, joka alkaa rollouts in mahdollisesti muutamassa Euroopan maassa. Google Talk doesnt 't ovat tällaisia ​​rajoituksia ja lähes kuka tahansa, jolla on tietokone ja internet-yhteys voi käyttää asiakas. Toinen vaatimus käyttää Google Voice on paikallisen puhelinnumeron USA: n sisällä, minkä pitäisi myös varmistaa, että käyttäjä on todella sisältäpäin eikä vain käyttää välityspalvelimia ohittaa rajoituksen.

Yhteenveto:

1. Google Talk on pikaviestiohjelma, kun Google Voice on tietoliikenne- palvelu
2. Google Voice voi rajapinta tavallinen puhelin taas Google Talk ei voi
3. Google Voice toimii useita yksiköitä, kun taas Google Talk voi toimia vain yhdellä
4. Google Voice on käytettävissä ainoastaan ​​Pohjois-Amerikassa, kun taas Google Talk on saatavilla maailmanlaajuisesti