Ero Kindle ja NookKindle vs Nook

Kaksi suurimmista e-kirjan lukijat ovat syttyä ja Nook, johtuu osittain on kahdesta suurimpia nimiä myy kirjoja. Kindle on Amazonin kun Nook on Barnes ja Noble. Tämä on luultavasti merkittävin ero kahden jos haluat Amazon yli B \u0026 amp; N tai toisinpäin.

Tarkasteltaessa laitteistoa, näyttää siltä, ​​että Nook on värinäyttö, mutta se on vain alaosa näytön, joka toimii myös tärkein syöttölaitteena. Sen sijaan, että fyysinen näppäimistö kuin Kindle, Nook käyttää ohjelmiston näppäimistöä jota voi käyttää tarvittaessa. Vaikka jotkut käyttäjät pitävät tuntoon tuntumaa näppäimistö, Nook 's LCD on plus, koska sitä voidaan käyttää paljon enemmän asioita, kuten pikkukuvia. Joillakin käyttäjillä on epäilyksiä, että LCD-näyttö, vaikka sillä se kuluttaa paljon enemmän virtaa.

Toinen plus varten Nook on microSD-korttipaikka ja käyttäjän vaihdettavissa akkuja. Tämän avulla käyttäjä käyttää ulkoista tallennustilaa muita tiedostoja, käytännössä tekee rajaton tallennuskapasiteetti Nook. Voit myös ostaa akun ja juuri isku se oikein, kun paristo Nook kuolee; toisin kuin Kindle, joka sinun täytyy olla huollettava, jotta vaihtaa akku, koska laite on avattava. Se mahdollistaa myös käyttämällä varaosat huolimatta suurelta osin tarpeetonta johtuen erittäin pitkä akun elämää näistä laitteista.Viileä piirre, että Nook on on LendMe ominaisuus. Näin voit 'lainata' kopio kirjan joku muu 's Nook jopa viikon. Vaikka se on melko rajallinen, se' on yhtä lähellä kuin voit mahdollisesti saada luotonanto kirjan ystävä digitaalisessa ikä. Kindle puuttuu tämä ominaisuus, mutta voit aina lainata Kindle kaverille, jos haluat; mutta se 'on enemmän kuin luotonanto ja koko kirjasto kuin kirja.

Yhteenveto:
1. Kindle on Amazonin kun Nook on Barnes ja Noble
2. Kindle käyttää näppäimistö syöttää taas Nook käyttää kosketusnäyttöä
3. Kindle ei ole microSD-korttipaikka, kuten Nook on
4. Kindle on integroitu akkua kuin Nook on käyttäjän vaihdettavissa