Ero SDLC ja vesiputousmalli SDLC vs vesiputousmalli
Ohjelmistojen kehittäminen elinkaarimallilla, tai SDLC, on jäsennelty lähestymistapa ohjelmistojen kehittäminen. On olemassa useita toimintoja tapahtuu perättäisessä järjestyksessä saavuttamiseksi lopputuotteeseen. Jokainen vaihe liittyy suorite, joka toimii tulona myöhemmän vaiheen SDLC. Ottakaamme tarkastella eri vaiheissa SDLC malli:

1. Vaatimus C Tämä vaihe on tärkein sidosryhmille ja johtajille. Nämä vaatimukset määräävät järjestelmän käyttäjille, niiden tärkeimmät toiminnallisuudet, tulot ja lähdöt järjestelmän. Tuotos tämä koko prosessi on toimiva tarkempi muoto, joka selittää järjestelmä kokonaisuudessaan.
2. Suunnittelu C Panos tässä vaiheessa on toiminnallinen tarkempi muoto vaatimuksesta vaiheessa. Tämä vaihe yksityiskohdat pois ulkoasua järjestelmän. Suurin ulostulo tässä vaiheessa on ohjelmistojen suunnittelu ja päätös laitteiston ja ohjelmiston vaatimukset.
3. Toteutus C Se on pisin vaihe SDLC joka toteuttaa muotoilun muodossa koodin. Kehittäjät ovat tärkeimmät ihmiset töissä tässä vaiheessa. Tietyissä SDLC malleja, testaus- ja suunnitteluvaiheen päällekkäisiä toteutusvaiheessa.
4. Testaus C Tämä sisältää sekä yksikkö sekä järjestelmän testaus. Yksikkötestaus auttaa tunnistamaan vikoja kussakin moduulissa taas järjestelmän testaus tarkistaa järjestelmän 's toimivuus kokonaisuutena. Tarkoituksena testaus on tarkistaa, onko koodi on pystynyt saavuttamaan vaadittavan toiminnallisuuden määriteltyä vaatimusta vaiheessa vai ei.

Jotkut suosituimpia SDLC mallit ovat:
* Vesiputousmalli
* V-muotoinen malli
* Incremental Elinkaarimalli
* Spiral malli

Vesiputousmallia on yksi suosituimmista SDLC malleja. Se on klassinen lähestymistapa ohjelmistokehitykseen, joka seuraa lineaarinen ja peräkkäinen menetelmä tuottaa ohjelmistotuotetta. Tämä malli on erilainen suoritteiden kustakin vaiheesta. Tämä malli on seuraavia etuja:
1. Se on yksinkertainen ja helppo toteuttaa.
2. Koska malli noudattaa lineaarista lähestymistapaa on helpompi hallita.
3. Jokainen vaihe suoritetaan yksi kerrallaan.
4. Tämä on parhaiten hyödyntää pienikokoisten projekteja.Etuja tulla tiettyjä haittoja. Osa niistä käsitellään jäljempänä:
1. On korkea-riskitekijä.
2. Ei ole hyödyllistä suuria projekteja.
3. Sitä ei voi käyttää hankkeisiin, joissa vaatimukset voivat muuttua.
4. Se ei sovellu hankkeisiin, jotka ovat monimutkaisia ​​tai palveluksessa OOPS käsitteitä.

Yhteenveto:
1. SDLC tai Software Development Lifecycle, käytetään suunnitella hanke toimintaansa
kronologinen tavalla.
2. Lähtö yhdestä vaiheesta SDLC toimii syöttää seuraavaan vaiheeseen. vaatimukset ovat
muunnetaan suunnitteluun. Muotoilu määrittää koodi, joka on kirjoitettu
toteuttamiseksi. Testaus varmistaa, onko koodi täyttää suunnittelun ja vaatimus.
3. päävaiheet SDLC ovat: vaatimus, suunnittelu, koodaus, testaus ja huolto.
4. vesiputous malli, yksi suosituimmista SDLC malleja, jokainen askel seuraa joka