Ero Web 1. 0 ja Web 2 0Web 1. 0 vs Web 2. 0

Erotella Web 1. 0 ja Web 2. 0 ei ole yksiselitteinen tehtävä, koska ei ole olemassa erillisiä askel yhdestä toiseen joka on kuin mitä voit odottaa ohjelmistoversioita. Tosiasiassa Web 2. 0 on vain 'jargon' että kumulatiivisesti kuvaa muutosta, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa Web että se eroaa vakiintunut käsitys Internetin.

Yksi kaikkein vaativimmillekin ominaisuus Web 2. 0 on korko, josta tieto muuttuu. Web 1. 0 tiedot näkyvät ruudulla on enimmäkseen staattisia ja tiedot päivitetään vain silloin tällöin. Web 2. 0, tieto on erittäin dynaaminen ja se, kuinka nopeasti tiedot päivitetään on erittäin nopea. Sivustot kuten Twitter ja teknologiat, kuten syndikointi on kaksi esimerkkiä siitä, miten dynaamisten web 2. 0 on.

Se ei ole vain sitä, mitä näet, että on parantunut Web 2. 0 mutta myös mitä voit tehdä. Osa Web 2. 0 on ottaa käyttöön web-sovelluksia, jotka ovat ohjelmistoja, jotka eivät sijaitse omalle koneelle vaan isännöidään verkossa palvelimilla. Palvelut, kuten Google antaa Office-ohjelmistoa, joka ei vaadi ohjelmiston asentamista tietokoneeseen syrjään selaimella.Toinen keskeinen ero näiden kahden välillä on, että tiedonkulun on melko jäykkä rakenne Web 1. 0 jossa ylläpitäjät määrittävät sietää tietoa sivustoissa, jotka sitten käyttää tai ladata loppukäyttäjien. Tässä rakenteessa kaikki hallita sisältöä on kanssa webmaster. Web-2 0, hallita sisältö siirretään lähemmäs käyttäjää. Tämä voidaan helposti näytetään kynnyksellä sosiaaliset sivustot kuten Facebook, MySpace, Orkut, ja paljon muuta. Nämä sivustot tarjoavat pöydältä niiden käyttäjille, että he voivat määrittää mieleisekseen ja lähettää omia sisältöä muiden käyttäjien nähdä. Blogging on myös yksi tärkeä tekijä, koska se teki tehtäväksi yleisradio verkossa paljon helpompaa massoja. Ohjelmistoja, kuten Wodpress antaa käyttäjän rakentaa yksinkertainen sivusto tietyllä rakenne ja ne voivat lähettää mitä haluavat.

Yhteenveto:

Web 2. 0 edustaa kumulatiivista muutokset tapahtui Internetissä vuodesta Web 1. 0

Web 2. 0 on erittäin dynaaminen, kun Web 1. 0 on staattinen

Web 1. 0 on useimmiten selaamiseen sisällön samalla Web 2. 0 mahdollistaa enemmän tehtäviä