Ero Vista Ultimate ja Home PremiumVista Ultimate vs. Home Premium

Windows Vista-sarja on tullut lippulaiva Microsoftin 's ensi-ilta Windows-käyttöjärjestelmä. Menestyksen jälkeen XP, Vista alun perin conceptualized hävittämiseksi haitat ja viat edeltäjänsä. Siksi Vista mennessä, markkinoidaan eri versioita. Kahden kaikkein halutuimmista versiot ovat Vista Home Premium ja Vista Ultimate.

Joten joka painos on itse asiassa parempi? Nimeä kantava 'premium', tämä antaa Vista Home Premium ilmeinen vaikutusvaltaa muut versiot kuten Vista Home Basic. Kuitenkin, jos se on pantu vastakkain Vista Ultimate, se ei ole enää varmaa, jos se on vielä parempi kannalta ominaisuuksia, koska tämä on termi 'lopullinen' sen vyö.

Päällimmäisenä, vuoksi erottaa kaksi, Vista Home Premium-versio on aikaisempi versio. Hinnoittelua, on hyvin selvää, että aikaisempi Vista Home Premium-versio on suhteellisen halvempaa verrattuna uudempi Vista Ultimate. Suurin osa jälleenmyyjät myyvät Premium pyöreän $ 239 USD, kun taas Ultimate yleensä myydään $ 399. Monille teknologiaa hyödyntävän yksilöitä, kustannukset jälkimmäinen voi tulla yllätyksenä, tai suuri kipua taskussa. Ne usein kysymys, jos Ultimate todella on lukuisia uusia ominaisuuksia, joka tekee sen arvoinen sen hinta. Heidän yllätys, tämä painos on liian arvosteltu, koska sen korkea hinta, ja on vain muutamia ominaisuuksia lisätty.

Oikeastaan, Home Premium Edition on vain Vista Home Basic-versio, sekä lisäämällä joitakin tuottoisa ominaisuuksia, jotka sisältävät median sovelluksia ja muuta tukea HDTV, ryhmätyötila (mediakeskus), tabletti tietokoneita, kannettavia tietokoneita, verkko projektorit, ja paljon enemmän. Tämä käyttöjärjestelmä ei ole lisätty turvaominaisuuksia, kuten domain liittyä ja ajaa salausta, jotka ovat läsnä Ultimate versiossa.Päinvastoin, lopullinen versio on todellakin täynnä useimmat, elleivät kaikki, yhdistetyn ominaisuuksia kaikki muut versiot. Se on myös WinSAT parempaa pelin suorituskykyä, ja se voi käyttää koko videota, asettaa täyden liikkeen osana työpöydän taustakuva. Jälkimmäinen on enemmän kimalteleva järjestelmän Microsoft houkutella niille, jotka halusivat tietokoneensa tulla ylimääräistä räikeä, mutta nämä ominaisuudet eivät vielä oikeuta lisäämällä $ 160 USD tähän painos 'hinta.

1. Windows Vista Home Premium käyttöjärjestelmä julkaistiin aikaisintaan Ultimate versio.

2. Windows Vista Home Premium käyttöjärjestelmä on pohjimmiltaan halvempaa kuin Ultimate versio.