Ero Nimiavaruuden Ja AssemblyNimiavaruuden vs Assembly

Vuonna NET, kokoonpanot tulevat eri rakennuspalikat, ja nämä muodostavat avain yksikkö, jota käytetään alat uudelleen, ohjaus suojausoikeudet, ja aktivointi rajauksen. Kokoonpanoa, toisaalta, on kokoelma tyyppejä ja resursseja, jotka on rakennettu toimimaan yhdessä ja muodostavat loogisen yksikön. Tarkasteltaessa kokoonpanon, on ilmeistä, että se tarjoaa yhteisen kielen runtime sen tietoa ja tällä voi olla tietoisia sen toteutuksia. Tyypin toisaalta ei ole olemassa sen runtime, varsinkin ulkopuolella yhteydessä kokoonpanon.

Katsaus Nimiavaruutta paljastaa myös, että siellä on kokoelma luokkia, ja tämä tekee nimiavaruudessa erinomainen valinta, joka voidaan käyttää looginen järjestämiseen luokkiin. Tämä on erittäin tehokas valvonta ominaisuus, joka tekee nimiavaruuden erittäin arvokasta käyttäjille.

Kun tarkastellaan .NET ympäristössä, jossa on nimiavaruuden viitaten Visual Studio, root nimiavaruuden viittaa mitä kullekin luokalle, joka luodaan Visual Studio tulee osa. Nimiavaruus myös ottaa juuressa tahansa osa-nimiavaruudet jotka tapahtuvat ja määritetään automaattisesti, kun luokan sisällä hankkeen kansio luodaan. On myös tärkeää huomata kokoonpanon nimi koottu tiedosto, joka koodi on käännetty.

Kun oletuksena käytössä Visual Studio, pitäisi olla oletusnimitilaa luodaan samalla nimellä kuin kokoonpanon nimi. On kuitenkin suositeltavaa ensin ajatella, mitä se on, että tarvitset ennen kuin se tekee päätöksen vai ei seurata käyttämällä samaa nimeä. Se 's tärkeää ajatella refaktorointi ja uudelleennimeäminen kuin tämä, jos tehdään varomattomasti, voi aiheuttaa paljon päänsärkyä käyttäjille. Tämä pätee erityisesti silloin, kun käytetään virtalähdeohjaus. Parhaat tulokset, jos eri nimiä halutaan nimitilan ja kokoonpano nimi, uudelleennimeämisestä koko projektin kansiot pitäisi tehdä ensin.

Helppo tapa käsitellä näitä tulevia kysymyksiä on saada projektin nimi, joka on kuvaava nimi, joka edustaa käsitteet hankkeen. Kokoonpano nimi, toisaalta, olisi mahdollisimman paljon yrittää tekijä komponenttien jakelun ja teknologian sekä yrityksen nimi.

Kokoonpano on aina merkittävä nimiavaruuksiin, luokat ja tietotyypit, koska se on pieni yksikkö, joka toimii koodin kehittämiseen. On tärkeää huomata, että kokoonpanon määrittelee nimen .dll tiedoston. Koska se on yksikkö, joka määrittelee .dll tiedosto, se on myös sama tiedostonimi on käytettävä tapauksissa, joissa on tarpeen välttää .dll ongelma. Nimiavaruus on osoitettu olevan erinomainen kohde, joka estää konfliktin luotaessa käyttäjän määrittämiä luokkia.

Yhteenveto

Nimiavaruus on kokoelma koostuu nimiä, jotka ovat uniikkeja


Käyttö nimiavaruuden auttaa luomiseen loogisen välisten rajojen lajiryhmää.
Se 's tärkeää varmistaa, että nimiavaruus on määritelty käyttäjän ominaisuuksia kaikkina aikoina, jotta varmistetaan toimivuus


Assembly toisaalta on yksikkö tuotannon


Assembly auttaa versiointi ja käyttöönotto


Se sisältää MSIL koodin


On itsestään kuvausta kokoonpanossa vastakohtana nimiavaruuteen


Kokoonpano on rakennuspalikka .NET ympäristön


Assembly on kokoelma toimintoja sekä rakentaa ja toiminta