Ero Xbox ja Xbox 360Xbox vs Xbox 360

Vuonna 2001 ja Sony 's Playstation on kiistaton kukkulan kuningas, Microsoft julkaisi Xbox. Vaikka monet saivat epäilyksiä, Xbox onnistui saamaan jalansijaa pelikonsoli markkinoilla. Menestyksen myötä Xbox, Microsoft alkoi kehittäminen sen seuraaja vuonna 2003 oli sitten paljastettiin kuin Xbox 360 keskellä 2005.

Koska seuraaja Xbox, se on tärkeää, että Xbox 360 on ylivoimainen laitteisto. Tämä edellyttää tehokkaampi moniytimisiä prosessori, huomattavasti enemmän muistia, ja parannettu Grafiikkaprosessori. Tämä on erittäin tärkeää, jotta Xbox 360 ajaa käsittely intensiivinen pelejä. Voit helposti nähdä paremmuuden Xbox 360 päälle Xbox vertaamalla kuinka yksityiskohtainen ja rikas ympäristöt peleissä jälkimmäisen.

Sen lisäksi, mitä on sisäpiirin konsolin itse, on myös parannuksia ulkopuolella. Ensimmäinen on käyttää langattomia ohjaimia vakiona. Langallisen säätimet Xbox teki hyvää tarpeeksi työtä, mutta siellä on aina, että kysymys takkuinen johdot, kompastuminen niitä, tai yksinkertaisesti ei päästä sohva. Langaton valvojien Xbox 360 poistaa kaikki nämä ongelmat. Mutta, sinun pitäisi olla tietoinen akun 's lataus tai on varaosia valmiina.

Toinen lisäksi Xbox 360 on Kinect, joka on lisäosa lisälaite ja tarvitsee ostaa erikseen. Kinect on kamera, jonka avulla Xbox mielessä, miten pelaajat liikkuvat ja kääntää liikkeet kontrolleihin. Kinect aukikäännettyyn Xbox 360 enemmän ainutlaatuisia pelejä, jotka eivät ole riippuvaisia ​​tyypillinen ohjaimen. Jotkut näistä peleistä voi pelata vain kanssa Kinect.Hyvä asia Xbox 360 Näin Microsoft pystyi säilyttämään taaksepäin yhteensopivuus joitakin pelejä. Jos sinulla on joitakin vanhoja Xbox-pelejä, voit tarkistaa, jos olet edelleen mahdollisuus toistaa niitä Xbox 360. Tämä antaa vanhoja Xbox pelejä joitakin uudelleenpelattavuutta ja voit vain myydä vanha konsoli mutta säilyttää peleissä jos päivität sen Xbox 360.

Yhteenveto:

1. Xbox 360 on jatkoa Xbox
2. Xbox 360 on ylivoimainen laitteisto verrattuna Xbox
3. Xbox tuli langallisen säätimet, kun Xbox 360 tuli kanssa langatonta ohjainta
4. Xbox 360 toimii Kinect taas Xbox doesnt 't