Ero JQuery ja jQuery UIJQuery vs JQuery UI

Client side scripting on todella siirtynyt kärjessä web-kehitys viime vuosina monet kehittäjät lisäämällä vuorovaikutteisia elementtejä niiden sivustoja. JQuery ja jQuery UI on kaksi työkaluja, jotka yksinkertaistavat tehtävä asiakkaan puolella scripting. Suurin ero JQuery ja jQuery UI on niiden järjestys. JQuery kehitettiin ensin ja on perustana monille plugins, jotka ovat saatavilla tänään. JQuery UI sittemmin luotu päälle JQuery antaa erityisiä toimintoja. Ensimmäinen suuri seuraus tästä on tarve saada JQuery asentaa, jos haluat käyttää jQuery UI. Mutta, sinun ei tarvitse olla JQuery UI jos haluat vain käyttää JQuery.

JQuery kehitettiin palvelemaan erilaisia ​​tarpeita, jotta sinun ei tarvitse script kunkin toiminnon JavaScript aina toteuttamaan niitä sivulle. Toisaalta, JQuery UI palvelee on erityinen tarve, joka on luoda interaktiivinen käyttöliittymä, joka on tehokas ja joustava mutta helppo hallita.

Kokonaisuudessaan jQuery UI pyörii kolmeen luokkaan; vuorovaikutukset, widgetit, ja vaikutukset. Vuorovaikutukset ovat parhaiten muuttamalla käyttäytymistä tietyn sivun elementtejä. Voit tehdä niistä vedettäviä, droppable, skaalautuvia, valittavissa, ja lajitella, mikä huomattavasti lisääntyy, mitä voit tehdä sivun sisällä. Widgetit ovat valmiita elementtejä, jotka voidaan pudottaa suoraan sivulle. Tämä sisältää painikkeet, datepickers, dialogi, automaattinen täydennys, etenemispalkki, liukusäätimiä, välilehtien ja jopa harmonikka kontteja. Widgetit voidaan teemalla niin, että se vastaa ulkonäköä sivulla.

Lopuksi JQuery UI on myös vaikutuksia, jotka eivät suorita mitään toimintoa syrjään lisäämästä silmänruokaa sivulle. Effects kuten fade-in tai out, dia, räjähtää, näyttävät, ja vastaavia voidaan soveltaa elementtejä sivulla. Vaikutukset voidaan ohjata komentosarjojen ja voi jopa kytkeä yhdestä luokasta toiseen.JQuery on pohjimmiltaan pohjan jQuery UI ja on tehokkaampi näiden kahden välillä. Sitä olisi käytettävä kehittyneempiä työtä, joka vaatii mukautetun koodin ja vuorovaikutusta. Perustutkimuksen käyttöliittymä tarpeet, käyttäen jQuery UI on erittäin hyödyllistä, koska se vähentää monimutkaisuutta koodaus ja nopeuttaa koko prosessia.

Yhteenveto:

1. JQuery UI on rakennettu päälle jQuery
2. JQuery on tarpeen käyttää jQuery UI mutta voit käyttää jQuery ilman jQuery UI