Ero Java ja JREJava vs. JRE

Java on ohjelmistoalusta, joka mahdollistaa yhtenäisen koodin pohjan luomiseksi ja käyttöön sovelluksia monilla käyttöjärjestelmiä. Ennen Java, sinun täytyy kääntää uudelleen, ja jopa muokata koodia, jotta se ajaa toisen käyttöjärjestelmän. Java, voit kirjoittaa ohjelma kerran, ja varmista, että se toimii missä monenlaisia ​​käyttöjärjestelmiä, että siihen on JVM tai Java Virtual Machine, joka suorittaa Java-sovelluksen, ja toimii keskellä mies välillä sovellus ja käyttöjärjestelmä. JVM on pakattu yhdessä kokoelma ohjelmistoja, ja kutsutaan JRE tai Java Runtime Environment.

JRE ei sisältää vain JVM, mikä on tärkein ohjelmisto pakkauksessa, mutta ylimääräisiä ohjelmistoja sekä, joka ulottuu toiminnot Java. Tämä sisältää AWT, Swing, ja paljon muita kirjastoja, joita voidaan käyttää Java-sovelluksia.

Jotta olisi helpompi ohjelmoijat, ohjelmointi Java pysyy samana riippumatta käyttöjärjestelmän josta syntyvä ohjelmaa käytetään. Kuitenkin jotta Java-sovellukset toimimaan oikein, sinun täytyy olla oikea JRE käyttöjärjestelmän. Java toimittaa laajan valikoiman ladattavia JRE sopivaksi lukuisia käyttöjärjestelmiä olemassa tänään. Löydät JRE tahansa käyttöjärjestelmä, mukaan lukien älypuhelimet, kuten Windows Mobile ja GoogleAndroid, ja jopa tavallisissa matkapuhelimissa. On olemassa eri ominaisuuksin tietokoneita ja matkapuhelimia vaikka, koska ne eivät jaa samoja laitteita, ja tietokone sovellukset eivät useinkaan toimivat matkapuhelimissa.

Siirrettävyyden Java-sovelluksia on avain menestykseen. Ei vain tietokoneissa, mutta myös matkapuhelimia, joissa käyttöjärjestelmän voi suuresti vaihdella yhden valmistajan toiseen, ja jopa yhdestä luurin toiseen. Suuri määrä JRE käytettävissä mahdollistaa tämän, mutta se on myös hieman vaikea ylläpitää. On myös useita SDK, paketti, joka sisältää kaikki tarvittavat resurssit luoda Java-sovelluksia, mutta se 's läheskään määrä JRE. Tämä johtuu siitä, voit ajaa Java-sovelluksia matkapuhelimiin, mutta ei välttämättä suorittaa koodia ohjelmia matkapuhelimella.Yhteenveto:

1. Java on ohjelmistoalusta, kun JRE on ohjelmistopaketti.

2. JRE sisältää tarvittavat ohjelmistot käynnissä Java-sovelluksia.