Ero Siemenet ja LeechersSiemenet vs Leechers

Kylvö ja leeching ovat kaksi, jotka liittyvät P2P tiedostonjako kautta ryöppy. Siemen on täydellinen kopio tiedoston, jota muut käyttäjät voivat ladata. Yksittäinen torrent voi olla useita siemeniä, jonka avulla downloaders saada kappaleita eri lähteistä ja kasvaa koko nopeutta. Leechers on sekoitettu merkitys kuin se oli alun perin keksittiin kuvaamaan ihmisiä, jotka vain ladata mutta ei ladata, jolloin vaikuttavat yleinen verkon nopeuteen. Nykyisin termi leecher käytetään myös viittaamaan ihmisiä, jotka eivät vielä ole valmis tiedosto, riippumatta download / upload nopeudet; kutsutaan myös ikäisensä.

Siementen määrä ja Leechers tietyllä torrent voi vaikuttaa nopeuteen, että voit saada ladattaessa tiedostoa. Tiedosto, joka on juuri otettu ylös vain 1 seeder ja tuhansia Leechers olisi synkkä nopeuksilla. Muutaman tunnin, jotkut saattavat jo ladannut tiedoston ja on alkanut siemeniin, mikä parantaa nopeutta kaikille muille. Kun siementen lukumäärä outnumber Leechers, voit odottaa paljon suurempi lataus nopeus kuin silloin, kun torrent aloitettiin.

Tämä osoittaa myös toisen näkökohdan kylvö ja lataan. Kun olet ladannut koko tiedostoihin, Leechers hetkessä muuttua merkkeihin. He eivät enää vievät kaistanleveyttä, mutta antaa sen niille, jotka eivät ole vielä valmis. Tämä edistää ja käyttäjien kehotetaan säilyttämään 1: 1 download ladata suhde vähintään. Toiset valitsevat pitää kylvö senkin jälkeen kun he ovat ylittäneet pienin. Uskollinen alkuperäiselle sanan leecher, jotkut ihmiset eivät poista torrentit lopettaa lataamisen, kun taas toiset tarkoituksellisesti muuteta asiakkailleen, jotta se ei lataamista, vaikka ne ovat vielä lataamista. Tämä on käytäntö, joka on suositeltavaa, ja joissakin verkoissa ovat alkaneet toteuttaa keinoja estää tällaiset Leechers lataamasta suurilla nopeuksilla, jos ollenkaan.

Terveyden P2P yhteisö piilee anteliaisuutta jokainen verkossa. Huolimatta muutaman hairahtunut jäseniä, jotka kieltäytyvät jakaa mistä tahansa syystä, useimmat vieläkin jakamaan latauskaistanleveyttä niin, että muut on nopeampi ja vähemmän tasaisempi lataamisen kokemus.

Yhteenveto:1. Siemenet ovat täydellisiä kopioita tiedoston taas Leechers ovat ne jotka lataavat enemmän kuin he lataa

2. Siemenet yleensä lisäävät latausnopeus kun Leechers laske sitä

3. Legal Leechers tullut ruukkuja, kun he lopettavat lataamista