Ero SIM ja AIMSIM vs AIM

Kun mukana online-tuotteiden myyntiä tai palveluja, sinun kyky hyväksyä online-maksuja kautta luottokortteja. Suurin ongelma, joka kohdataan online maksujen turvallisuus. Luottokortin numeroita, jotka joutuvat vääriin käsiin voidaan käyttää häikäilemättömästi. Estääkseen tätä tapahtumasta, turvatoimet, kuten salaus tarvitsee käyttää. Tätä varten Authorize.net tarjoama tyyppisiä palveluja, SIM (yksinkertainen Integration Method) ja AIM (Advanced Integration Method). Suurin ero SIM ja AIM on, että SIM ohjaa käyttäjän sivulle on Authorize.net palvelimelle keräämiseksi todellinen luottokortin numero käyttäjälle. AIM ei uudelleenohjaus ei tarvita ja luottokortin numero voidaan kerätä sivustosta.

Koska SIM sallii luottokortin numeron vyöryttänyt Authorize.net päällä, tärkein sivusto ei tarvitse olla yhtä turvallisia. Valittaessa käyttää AIM, sinun täytyy varmistaa, että sivusto on riittävän turvallisena. Muun muassa, sinun täytyy olla SSL-sertifikaatin, joka tunnistaa, että sivusto ei ole huijaus.

Vaikka SIM on melko suuri, koska se poistaa monimutkaisuus sivuston, sillä ei ole omaa haitta. Koska käyttäjä ohjataan toiselle sivustolle, on jonkin verran menetystä jatkuvuutta virtausta sivuston. Ja vaikka mahdollisuus määrittää sivulle, käyttäjä doesnt 't olla täyttä sivun se sijaitsee Authorize.net päällä. Tämä voi riittää sammuttaa jotkut asiakkaat paikalle ja epäillä sen aitoutta.

Sekä AIM ja SIM toimii täydellisesti online-maksut ja se ei ole oikeastaan ​​väliä paljon lopussa. Voit joko ja silti täysin toimiva maksu portaali. Mutta voi olla paremmin kuin muut tietyn sivuston. Pienempiä kohteita, SIM on parempi, koska se voi purkaa paljon turvallisuusvaatimukset pois sivuston. Isommille sivustoja, AIM on parempi kuin korkeamman tietoturvatason on jo odotettavissa muutenkin. Se tarjoaa enemmän ammatillista tuntuu sivustoon poistamalla tarpeen uudelleenohjaus.

Yhteenveto:AIM ei ohjaa käyttäjää on Authorize.net sivuston samalla SIM tekee

AIM edellyttää, että olet SSL-varmenteen, kun SIM ei

AIM mahdollistaa paremman sivuston ulkoasu kuin SIM