Ero ACL ja IDEAACL vs IDEA

On tunnettu tosiasia, että MS Excel on kansa käyttävät monet ammattilaiset tähän päivämäärään asti. Kuitenkin keskellä sen suosio se ei ole piilotettu tietoon jotkut asiantuntijat, että se on jo yksi ns vanhentuneita ohjelmia, joiden toiminnallisuus on hyvin rajallinen verrattuna muihin ohjelmisto, joka pystyy tekemään lähes sama, jos ei parempi toimintoja. Tässä suhteessa muita ohjelmia, kuten ACL, ActiveData, SAS, Access, ja IDEA usein tulevat yhdeksi 's ajatus. Mutta ehkä yksi väitti ja keskusteltu ohjelmisto nykyään on, miten ACL messuilla vastaan ​​IDEA. Parin kilpailu on samanlainen kuin miten PC ja Apple ovat lyöntivuoro kaikki ulos.

Oikeastaan ​​molemmat ACL ja IDEA luokitellaan GAS tai Yleinen Audit Software. Verrattuna Excel, molemmat ohjelmat ovat kehua, koska niiden nerokas toiminnallisuudet yli suosittu tarkastuksen Microsoftin moottori.

Ilman minkäänlaista puolueellisuudesta tai toisessa, ACL on todella ohjelmisto voittaa. Syy tällaiseen on ehkä kaikkein GAS käyttäjät alkanut käyttää ACL kaikkiin muihin tuotteisiin kuin ponnahduslautana ammattikäyttöön tarkastuksen. Pitkällä aikavälillä nämä käyttäjät ovat kehittäneet suuren määrän uskollisuutta tuotteen, joka tekee IDEA toisessa paikassa.

Jotkut etuja käyttämällä ACL yli IDEA ovat seuraavat:

a. Se on valtava käyttäjäfoorumin joka on ehkä kaikkein vilkas verkkoyhteisöissä tänään. On olemassa paljon asiantuntijoita, jotka pystyvät vastaamaan teknisiä ongelmia helposti.

b. Sen yhteys käyttäjäfoorumi, ACL on lukuisia käyttäjäryhmiä kaikkialla maailmassa.

c. On myös paljon online-ja offline (paperiversioita) julkaisuja ACL

d. Yleensä on enemmän ACL kuin IDEA käyttäjille tänään. Osalta työllisyysnäkymät, monet yritykset haluavat etsivät asiantuntijoiden ACL kuin ne, joilla on kokemusta IDEA.Toisaalta kolikon, IDEA näyttää olevan parempi kuin ACL joissakin muita näkökohtia samoin. IDEA voi paremmin lisää tiedostoja. Kenttä koot automaattisesti siirtää normaalin datan toisin ACL jossa käyttäjän täytyy huolellisesti varmistaa tarkkailla vain oikean kokoisia kenttien. IDEA voi myös append lukuisia merkkiä arvosta pöytiä vain yhdellä komennolla. Siinä tapauksessa, ACL, tämä toiminto on tehtävä yksitellen.

Lisäksi IDEA on sanottu parempi navigointi nimenomaan työskenneltäessä monta pöytää, joissa on sekä vanhempi ja tytär tiedostoja. Tämä tarkoittaa, että IDEA järjestää sub taulukot siten, että ne ovat sisennetty vanhempiensa taulukoita. Tämä on yleensä yleinen ongelma kohtaamista ACL käyttäjille.

Päälle näistä vahvuuksia, on vielä muita huomionarvoisia etuja, että IDEA on yli ACL. Kuitenkin molemmat ACL ja IDEA ovat huippulaatua GAS. Oikein käytettynä, molemmat järjestelmät voivat luoda merkittäviä myönteisiä muutoksia koko tarkastuksen tehokkuutta. Yhteenvetona:

1. ACL on enemmän suosittu tuote tai GAS verrattuna IDEA.

2. ACL on vanhempi ohjelmisto verrattuna IDEA.

3. On enemmän ihmisiä, jotka osaavat käyttää ACL kuin IDEA, niin paljon kuin on yleensä enemmän ACL käyttäjiä kuin IDEA.