Ero ADSL ja ADSL2ADSL vs ADSL2

ADSL sanoista Asymmetric Digital Subscriber Line; se on laajakaista tekniikka, joka mahdollistaa samanaikaisen käytön standardin puhelimen luurin sekä pysyä yhteydessä Internetiin. Tämä saavutetaan älykkäästi hallita kaistanleveyttä saatavilla 2-johdinparin käytetään puhelinjärjestelmissä. Kuten olet luultavasti jo arvata heidän nimensä yksin, ADSL2 on parannettu versio ADSL. Suurin ero niiden välillä on parannettu maksiminopeus, että voit saada kanssa ADSL2, joka voi olla jopa 12 Mbps, kun ADSL voi nousta vain 8Mbps.

Toinen keskeinen etu, että ADSL2 on yli ADSL on parannettu etäisyys, ADSL2 voidaan kattaa käyttämällä samaa kuparilangat. Parannettu valikoima tarkoittaa suuremman alueen peitetty sama määrä liitäntärasioissa. Suurempi matkaa, ADSL2 myös kääntää paremmin siirtonopeuksia, tietyllä etäisyydellä, koska hinnat vaihtelevat matkan ajonopeuteen vain saatavissa lähietäisyydellä vaihtoon. Kestävyys melu on myös parannettu ADSL2. Se ei voi olla mitään vaikutusta ihanteellisissa olosuhteissa, mutta se mahdollistaa paremman ja luotettavat yhteydet, vaikka olosuhteet ulkopuolella ovat vähemmän kuin ihanteellinen. Tämä ei oikeastaan

Aivan kuten useimmat muut päivitetty tekniikoita, ADSL2 on taaksepäin yhteensopiva ADSL. Tämä tarkoittaa, että kaikki ADSL2 laitteita pystyy työskentelemään ADSL silmälasit. Tämä on hyvä, koska se tekee helpompi päivittää ADSL ADSL2. Mutta eivät kaikki reitittimet ja modeemit tuki ADSL2, joten sinun täytyy varmistaa, että koneesi ei jos palveluntarjoaja päättää päivittää ADSL2. Mutta vaikka olet ADSL2 pystyy modeemina, olisi silti rajoitettu mitä operaattori päättää käyttää.Paitsi ADSL ja ADSL2, siellä on myös ADSL +. Tämä toinen päivitys ADSL tarjoaa paljon nopeampia nopeuksia verrattuna sekä ADSL- ja ADSL2. Mutta aivan sama, jonka valinta standardin käyttö on vielä melko paljon riippuvainen ISP ja ainoa asia, että voit tehdä teidän puolellanne on varmistaa, että laitteistosi pystyy käsittelemään tahansa kolmesta edellä mainittujen standardien.

Yhteenveto:

1. ADSL2 on parannettu versio ADSL
2. ADSL2 tarjoaa suurempia datanopeuksia kuin ADSL
3. ADSL2 on pidempi reach verrattuna ADSL
4. ADSL2 on parempi vastustavat melua verrattuna ADSL