Ero Cnamen ja A RecordCnamen vs. Record

Web-sivustot ovat talletetaan paikkoihin, jotka ovat yksilöllisesti tunnistetaan joukko numeroita, jotka tunnemme nimellä IP-osoitteet; mutta käyttää näitä sivustoja, me yleensä kirjoittaa heidän vastaavien verkkotunnuksia, jotka on helpompi muistaa. Saadaksesi oikean IP-osoitteen, selain ottaa yhteyttä Domain Name Server, tai DNS, ja kysely sen tietokanta IP-osoitteen. A Record on eräänlainen voimavara ennätys suoraan osoittaa IP-osoitteen. CNAME Canonical Name kirjaa, on myös resurssi kirjaa, mutta se ei osoita IP-osoitetta. Sen sijaan se viittaa toiseen domain osoite.

Vaikka järkeä DNS on saada IP-osoitteen tietyn toimialueen, CNAME-tietueen avulla tunnistetaan useita verkkotunnuksia, jotka johtavat samaa IP-osoitetta. On olemassa paljon käyttötarkoituksia CNAME, mutta näkyvin on käytettäessä useita palveluja, jotka ovat käynnissä samalla koneella tai isäntä. FTP palvelin on verkkotunnus on ftp.example.com, kun taas http-palvelin käyttää www.example.com. Tästä huolimatta ne käyttävät samaa IP-osoitetta. Siksi Cnamen merkintä myös olemassa tietokannassa ftp.example.com, joka osoittaa www.example.com. Kun etsii IP-osoite ftp.example.com, -tietue kohdataan, ja kysely käynnistää uudelleen uusi verkkotunnus. Tämä menettely toistetaan kunnes A Record löytyy joka tarjoaa IP-osoite etsitään. Näin vain yhden A Record joka osoittaa oikealle IP-osoite tarvitaan.

CNAME-tietue on erittäin hyödyllistä, mutta se voi myös aiheuttaa ongelmia, jotka on systeeminen sen suunnitteluun. Koska esimerkiksi verkkotunnuksia yläpuolelle, on mahdollista, että kaksi CNAME olemassa, jos ftp viittaa www ensimmäistä, ja käänteinen toisen merkinnän. Koska kysely käynnistyy uudelleen, kun CNAME merkintä löytyy, joilla nämä kaksi merkintää johtaa päättymättömään silmukkaan, joka voi kaataa palvelimen. A-tietuetta ei ole tätä ongelmaa, koska ne eivät viittaa toiseen verkkotunnus.

Yhteenveto:1. CNAME osoittaa verkkotunnus, kun taas A Record viittaa IPv4-osoitteen.

2. löytäminen CNAME kutee uuden haun, kun taas löytäminen A Record ei.