Ero Samsung Omnia 2 ja Samsung JetSamsung Omnia 2 vs Samsung Jet

Samsung Omnia 2 ja Samsung Jet ovat hyvin samankaltaisia ​​kannalta näyttää ja toimintoja, mutta ne ovat selviä eroja, jotka ovat hyvin todennäköisesti muuttaa päätöksiä tavalla tai toisella. Voit aloittaa pois, vaikka molemmat laitteet on varustettu AMOLED näyttöjä, Omnia 2 on isompi näyttö näiden kahden välillä. Se on 3. 7 tuuman näyttö, kun Jet on 3. 1 tuuman näytöllä. Huolimatta kokoero, molemmissa yksiköissä on sama resoluutio on 480 x 800 pikseliä.

Sekä Omnia 2 ja Jet tulevat eri malleja, joissa on eri määriä sisäistä muistia esiasennettuna. Molemmat tulevat 2GB ja 8GB versioita, mutta vain Omnia 2 tulee joka 16GB versio. Se isn 't todella niin iso juttu, koska molemmat puhelimet on varustettu microSD-kortin lähtö jotta voit laajentaa muistia aina kun haluat. Omnia 2 ei ole toinen etu kanssa korttipaikkaa koska se mahtuu muistikortteja jopa 32 Gt kun taas Jet mahtuu vain 16GB muistikortteja.

Vaikka se luultavasti voittanut 't tekevät paljon eroa useimmille, Omnia 2 kykenee saavuttamaan suurempia HSDPA datanopeuksia 7. 2Mbps, koska Jet voi saavuttaa suurin teoreettinen nopeus 3. 6Mbps. Ei siksi puhelin voi saavuttamiseksi nopeudet doesnt 't tarkoita, että sinun kokisi niitä nopeuksia tosielämässä. On vielä paljon tekijöitä, jossa perustamiseen palveluntarjoajan ollessa suurin.

Omnia 2, kuten sen edeltäjä, toimii Windows Mobile-käyttöjärjestelmä. Se on jo kokeiltu älypuhelin käyttöjärjestelmä ja olet paljon hakemuksia, joista valita. Vaikka Jet pidetään myös älypuhelin, se ei toimi millään suosittu älypuhelin käyttöjärjestelmä kuin edellä mainittu Windows Mobile tai Google Android. Jet toimii Samsungin 's oma käyttöjärjestelmä, joka on tyypillinen tavallisten matkapuhelinten. Hakemukset ja liittyvä palvelu voi olla hieman niukka varten Jet.

Yhteenveto:1. Omnia 2 on isompi AMOLED näyttö verrattuna Jet

2. Omnia 2 esitetään lisää valinnanvaraa muistia verrattuna Jet

3. Omnia 2 on korkeampi suurin 3G nopeus kuin Jet