Ero Samsung Elävä ja Samsung CaptivateSamsung Vibrant vs Samsung Captivate

Tarkasteltaessa ytimessä silmälasit näiden kahden puhelimia, voit nopeasti huomata, että heillä molemmilla on sama silmälasit, mutta ne näyttävät selvästi poikkeavat toisistaan. Peilattu tiedot selittyvät sillä, että ne ovat pohjimmiltaan täsmälleen sama puhelin ja vain osa-variantit Galaxy S puhelin Samsung. Syy siihen, miksi ne näyttävät erilaisilta johtuu Elävä on T-Mobile-versio, kun Captivate on AT \u0026 amp; T versio ja molemmat puhelimet kantaa tuotemerkin kunkin puhelinyhtiöt.

On jo selvää, että vaikka molemmat puhelimet ajaa Android 2. 1 ennalta ohjelmiston olisi hyvin erilaisia ​​keskenään, koska ne todennäköisesti tarjoavat linkit omia palvelujaan. Kun ulkoinen, T-Mobile meni monipuolisemman ilmeen Elinvoimainen joka on aivan samanlainen kuin iPhone, kun AT \u0026 amp; T meni enemmän ärtyisä ilme. Nämä erot ovat pelkästään esteettisiä ja ei erotella kaksi kannalta toiminnallisuus.

Melko yllättävää, vaikka niillä sama akku ja käyttöjärjestelmä, Vibrant reunat pois Captivate kannalta akun käyttöikää. Vaikka Captivate voi kestää 300 tuntia valmiustilassa ja on vajaat 6 tuntia puheaikaa, Vibrant voi kestää jopa 450 tuntia valmiustilassa ja on 6. 5 tuntia puheaikaa.Kaiken kaikkiaan molemmat puhelimet ovat melko suuria. AMOLED-näyttö ei vain antaa enemmän elinvoimainen kuva, se on myös vähemmän altis huuhtomalla suorassa auringonpaisteessa kuin useimmat muut puhelimet LCD-näytöt. 1Ghz CPU tarjoaa runsaasti voimaa, kun taas 16 gigatavun sisäinen muisti takaa, että on riittävästi säilytystilaa; voit myös lisätä muistikortille, jos löydät sen puuttuu.

Valitsemalla välillä puhelimien on vähemmän tekemistä todellisten itse puhelimet. Pikemminkin se on valinta, haluatko tilata T-Mobile tai AT \u0026 amp; T. Joko niin, sinun olisi saada erinomainen älypuhelin, joka on täynnä uusinta teknologiaa voit löytää puhelimen.

Yhteenveto:
1. Elävä on yksinomaan T-Mobilen kun Captivate on yksinoikeus AT \u0026 amp; T
2. esiasennettu ohjelmisto on erilainen välillä Elävä ja Captivate
3. Voimakkaat on pyöreämpi katsoa verrattuna Captivate