Ero Elite ja SlimElite vs Slim

Videopelit ovat elektronisia pelejä, jotka pelataan sähköisiin järjestelmiin tai alustoilla, kuten pelikonsoleissa ja henkilökohtaisia ​​tietokoneita. Ne ovat joko suuria varustettuja tietokoneita peliohjaimet ja näppäimistöjen tai kannettaviin laitteisiin.

On olemassa monenlaisia ​​tietokonepelikonsoleita jotka ovat saatavilla tänään. Yksi suosituimmista tietokonepelikonsoleita tänään on Xbox 360. Se on pelikonsoli valmistama Microsoft Corporation, joka oli tarkoitus kilpailla Sony PlayStation 2.

Se on ensimmäinen pelikonsoli, joka on sisäänrakennettu kiintolevy, jota käytetään tallentamaan ja ladata pelejä Xbox Live. Sen lisäksi pelaaminen Xbox-pelejä, se voi myös toistaa DVD-ja CD ja avulla käyttäjät voivat jakaa mediaa välillä tietokoneen ja Xbox 360.
Koska sen ensimmäisestä versiosta, Xbox 360 on tehty useita malli muuttuu Core Pro tai Premium, Elite, Arcade, Premium, ja sieltä uusin malli, Xbox 360 Slim, joka on samanlainen kuin Xbox 360 Elite.
Xbox 360 Elite on 120 Gt: n kiintolevy, joka antaa käyttäjille enemmän kuin runsaasti tilaa tallentaa ja tallentaa pelejä ja lataukset. Se on hinnoiteltu $ 299 on kalliimpi kuin kaikki aikaisemmat mallit. Se sisältää kolme USB-porttia ja on konsoli, joka jäähtyy nopeammin.Jotta yhteyden langattomaan verkkoon, sovittimet tarvitaan käytettäessä Elite joka on lisäkustannuksia. Käytettäessä Kinect alustan, on välttämätöntä tukkia Elite ulkoiseen virtalähteeseen. Siinä ei ole kosketusherkkä painikkeita.
Xbox 360 Slim, toisaalta, on pienempi, ohuempi, ja hiljaisempi kuin Elite. Sen emolevyn ja elektroninen rakenne on suunniteltu kestämään liiallisen lämmön. Se on viisi USB-porttia ja on 250 Gt tallennustilaa sen kovalevylle. Siinä on sisäänrakennettu sovittimia, jotka mahdollistavat sitä yhteyden helposti langattomiin verkkoihin ilman käyttää kaapeleita ja käyttää Kinect alustaa ilman käyttää ulkoista virtalähdettä. Kuten Xbox 360 Elite, se on myös hinnoiteltu $ 299.
Yhteenveto:

1. Xbox 360 Elite on vanhempi malli, kun taas Xbox 360 Slim on uusin malli.
2. Xbox 360 Slim on Wi-Fi valmis ja antaa käyttäjille mahdollisuuden yhteyden Internetiin ilman kaapeleita, kun Xbox 360 Elite tarvitsee adapterit saada yhteys langattomaan verkkoon.
4. Elite on kolme USB-porttia, kun Slim on viisi USB-porttia.
5. kovalevy kapasiteetti Elite on 120 Gt, kun kiintolevyn kapasiteetti Slim on 250 GB.
6. Molemmat hinnoiteltu $ 299, mutta Slim on ohuempi, pienempi, hiljaisempi, eikä tarvitse ulkopuolista virtalähdettä lähde voidakseen käyttää Kinect alustaa kuin Elite tekee.