Ero Excel vs. Lotus 123Excel vs. Lotus 123

Lotus 1-2-3 ja Microsoft Excel ovat molemmat taulukkolaskenta ohjelmia, jotka on kehitetty käytettäväksi tietokoneissa. Koska perus-ohjelmia kehitetään toimiviksi taulukoita, niiden suunnitteluun ja kehittämiseen ovat peräisin eri yrityksistä ja, kuten voisi odottaa, niiden toiminnallisuus on hieman erilainen. Laskentataulukossa on ohjelmisto, joka on suunniteltu sallimaan parempaa järjestelyä tietojen sarakkeita ja rivejä. Koska siellä on paljon samankaltaisuutta, miten nämä kaksi ohjelmat toimivat, se on myös hyvä tietää eroista ohjelmien liikaa. Alla on hahmotelma eroista näiden kahden ohjelman on.

Solun valinta sekä Excel ja Lotus 123 mahdollistaa solun valitaan, lajitellaan ja erilaisia ​​toimintoja hoidettavaksi eri soluja. Manipulointi solujen Excel tarvitsee yhden vetää yli niin, että valinnanvaraa voidaan valita. Lotus 123 on käänteisessä järjestyksessä, joka on komento on valittava ja sitten solujen valinnan.

Kun se tulee kaavojen, molemmat ohjelmat on suunniteltu solussa verrattuna kirjoittamalla raakadataa. Excel tarvitsee määritelmä kaavan aloittaa kanssa '=' merkki. On kuitenkin outoa, että Lotus 1-2-3 ei edellytä yhtäläisyysmerkki tullessaan kaavaa. Solu alueet ovat myös kohde, joka on mainittava. Määritelmä alue molemmissa ohjelmissa tulee määritelmän ensimmäisen ja viimeisen soluja. Excel, eri solut erotetaan kaksoispisteellä, kun taas Lotus 123 käytetään kahta aikoja peräkkäin käytetään erottamaan arvoihin.

Kun se tulee toimintoja, on tärkeää huomata, että ohjelmat käyttävät näitä taulukoita, jotta rutiini laskelma on suoritettava. Excelissä toiminto työnnetään soluihin taulukon kirjoittamalla tietyn toiminnon nimi. Lisääminen toiminnon nimeä Lotus 123 on kuitenkin erilainen, että se nimenomaan vaatii funktion nimi lisätään edeltää 'at' (@) symboli.
Koska aineistoja kasvaa, se voi yhä haastava selata tietoja, ja käyttää pikanäppäimiä on edullista auttaa nopea navigointi. Molemmat ohjelmat ovat siis mukana kodin avain, jota voidaan käyttää, jos on tarvetta nopea navigointi näppäimistöä. Painamalla kotinäppäintä Excel vie takaisin ensimmäiseen soluun rivin navigointitapa päälle. Lotus 123, painamalla kotinäppäintä vie takaisin ensimmäiseen soluun ja ensimmäinen rivi taulukon.Koska välillä on eroja, miten nämä kaksi taulukosta ohjelmisto toimii, ei ole epäilystäkään siitä, että perustoiminnot kahden ohjelman on sama, ja näin se vain vaan kuihtuu etusija. Lotus 1-2-3 on kuitenkin osoitettu olevan ohjelmiston valinta verrattuna Excel, jossa monet käyttäjät mieluummin Lotus. Se kuitenkin näyttää kaikki keitetään alas mitä näyttää kuin oikea sovi sinulle yhden sijasta taulukkolaskentaohjelma.

 Yhteenveto

Microsoft Excel ja Lotus 123 ovat molemmat taulukkolaskentaohjelma, jotka käsittelevät tietoja.
Molemmat ohjelmat näyttävät suorittaa tietojen manipulointi kanssa yleensä samat toiminnot.
Formula tuotavan Excel tarvitsee yhtäläisyysmerkki (=) ennen kaavan.
Lotus 123 ei tarvitse yhtäläisyysmerkki ennen kaavaa.
Cell alueet Excel erotettu kaksoispisteellä.
Cell valikoimat Lotus 123 tarvitsee kaksi jaksoa.