Ero AFIS ja Biometrinen sormenjälki järjestelmätAFIS vs Biometrinen sormenjälki järjestelmät

Molemmat automaattisten sormenjälkien tunnistusjärjestelmien (AFIS) ja biometrinen sormenjälki järjestelmät käytetään nyt enemmän kuin yksilöiden tunnistamiseen.

AFIS oli itse kehittänyt poliisilaitos henkilöiden tunnistamiseksi yli suuren levy tiedostoja. Toisaalta, Biometrinen sormenjälkien Systems kehitettiin liiketoimintaa varten, joka korvasi henkilökortit, salasanoja ja muita menetelmiä yksilöintimenettelyä.

Vaikka AFIS käytetään tunnistamaan henkilöt, jotka eivät halua voida tunnistaa, Biometrinen sormenjälkien käyttöjärjestelmät käyttävät henkilöt, jotka haluavat tunnistaa.

AFIS käsittelee lähinnä suuren mittakaavan tunnistaminen, joka on signalointi ulos henkilön miljoonia muita. Biometrinen Sormenjälkien Systems on yksi yhteen tunnistamiseen ja siihen ei liity hakuja miljoonia kirjaa.

Toinen ero, joka voidaan nähdä näiden kahden sormen tulostusjärjestelmä on vasteaika. Se voi kestää tunteja tunnistamiseen henkilön kautta AFIS. Mutta se kestää vain sekunnin henkilön tunnistamiseen kautta Biometrinen Sormenjälkien System.

Tarkkuutta myös, voi törmännyt ero näiden kahden välillä. Vaikka AFIS järjestelmä palaa noin viisi top ehdokasta vertailussa Biometrinen sormenjälkien System palauttaa vain yksi vastaus kuin kyllä ​​tai ei.

Vuonna AFIS-järjestelmän, koko sormi naulan kynsien siepataan. Joskus kaikki kymmenen sormet jää lennontiedottajana järjestelmässä. Vuonna Biometrinen sormenjälkien System, vain keskiosa sormen siepataan.Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä AFIS ja Biometrinen Sormenjälkiä System on varastointi sormenjälkikuvia. Vuonna AFIS järjestelmissä sormenjäljen kuvat säilytetään yleensä taas kuvat eivät tallennettu Biometrinen Sormenjälkien System.

Vaikka AFIS järjestelmät vaativat backend infrastruktuuri tallentamiseen, yhteensovitus ja kahtena resoluutio, ei ole tarvetta tällaiselle backend infrastruktuuri Biometrinen Sormenjälkien System.

Vihdoin, kun puhutaan kustannuksista, AFIS on kalliimpaa kuin Biometrinen Sormenjälkien System.

Yhteenveto

1. AFIS kehitettiin poliisilaitos henkilöiden tunnistamiseksi yli suuren levy tiedostoja. Toisaalta, Biometrinen sormenjälkien Systems kehitettiin liiketoimintaa varten, joka korvasi henkilökortit, salasanoja ja muita menetelmiä yksilöintimenettelyä.

2. AFIS käsittelee lähinnä suuren mittakaavan tunnistaminen, joka on signalointi ulos henkilön miljoonia muita. Biometrinen Sormenjälkien Systems on yksi yhteen tunnistamiseen ja siihen ei liity hakuja miljoonia kirjaa.