Ero Phenom II ja Athlon IIPhenom II vs. Athlon ii

Phenom ja Athlon ovat suosittuja prosessorit toi AMD. AMD on tullut ulos uusia versionsCPhenom ii ja Athlon iiCthat ovat paljon parempia kuin alkuperäiset. Ei ole juurikaan eroa kaksi prosessoria.

Vaikka Athlon II on samat ominaisuudet kuin Phenom II, sillä on tiettyjä haittoja. Nämä estävät Athlon II suorittamasta samalla tasolla kuin Phenom II.

Athlon ii ei ole L3-välimuistin ja pienemmät kellotaajuudet ovat suuria haittoja. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä kahden jalostajien suorituskyvyn vertailukelpoisilla kellotaajuuksilla.

Energiankulutusta, Phenom II käyttää enemmän virtaa kuin Athlon II. Yksi syy sanoa tämä on läsnäolo LC 3 välimuistin Phenom II kun cahche vaatii voimaa suorittaa.

Athlon II tulee tri-core malleja, koska se ei sisällä mitään vammaisten ydintä. Toisaalta, Phenom II-prosessorit tulevat neljä ydintä.

Sekä Phenom II ja Athlon II nyt käyttää AM3. Mutta aiemmin, Athlon II käytetään vain tämän AM3 mutta uusia Phenom II-prosessorit tulevat AM3.Kun työskentelee emolevy, Athlon II toimii kaikenlaisten. Toisaalta, Phenom II ei tue kaikkia emolevyt.

Hintavertailussa, Phenom II on vähän kalliita kuin Athlon II.

Jotkut arvella, että Phenom II on parempi kuin Athlon II. Mutta on vain pieni ero näiden kahden välillä, joten se on parempi, mutta joka vastaa tarpeitasi.

Yhteenveto

1. Vaikka Athlon II on samat ominaisuudet kuin Phenom II, sillä on tiettyjä haittoja.
2. Athlon II ei ole L3-välimuistin ja pienemmät kellotaajuudet ovat suuria haittoja.
3. virrankulutus, Phenom II käyttää enemmän virtaa kuin Athlon II.
4. Athlon II mukana tri-core malleja, koska se ei sisällä mitään vammaisten ydintä. Toisaalta, Phenom II-prosessorit tulevat neljä ydintä.
5. Athlon ii toimii kaikenlaisten emolevyt. Toisaalta, Phenom II ei tue kaikkia emolevyt.
6. Sekä Phenom II ja Athlon II nyt käyttää AM3. Mutta aiemmin, Athlon II käytetään vain tämän AM3 mutta uusia Phenom II-prosessorit tulevat AM3.