Ero WordPress ja BlogspotWordPress vs Blogspot

 

Bloggaaminen on mennyt että harrastus kannattava hanke, että monet ihmiset ottavat hyvin vakavasti. Jos aiot aloittaa oman blogin, on olemassa useita sivustoja, jotka tarjoavat hosting-palvelut; merkittävimpiä ovat WordPress ja Blogspot. Tärkein ero näiden kahden välillä on maksu tarvitaan. Blogspot tarjoaa täysin ilmaisia ​​palveluja, joita täydennetään mainoksia ne osoittavat. Vaikka voit saada pääosa WordPress palveluja ilmaiseksi, on joitakin, jotka ovat saatavilla vain kerran maksat palkkion tilaus. Niille, jotka ovat juuri aloittamassa kuitenkin joko palvelu on enemmän kuin tarpeeksi hyvä.

Toinen ero Blogspot ja Wordpress on Javascript. Blogspot auttaa myös kolmannen osapuolen skriptejä blogiisi, vaikka ne eivät tarjoa omaa. Sen sijaan JavaScript ei ole sallittu WordPress blogeja. Toisaalta saat enemmän vuorovaikutteinen käyttöliittymä, kun taas toisaalta saat puhtaamman ja nopeamman käyttöliittymän. Joten se on jopa käyttäjän päättämään mikä on tärkeämpää hänelle.

Sekä palveluiden avulla käyttäjä voi luoda yksityisiä blogeja, jotka eivät ole näkyvissä yleisön. Ero tämän näkökohdan välillä WordPress ja Blogspot on kuka voi katsella niitä. Kanssa Blogspot, olet rajoitettu enintään 100 henkilöä, jotka voivat tarkastella yksityisen postitse ja nämä käyttäjät tulee olla myös Blogspot tilejä. Vertailun vuoksi WordPress ei laita mitään rajoituksia siitä, kenelle ja kuinka monta käyttäjää voidaan kutsua katsoa yksityisiä postitse.Lopuksi WordPress voit suojata virkaa salasanoilla, joka on toinen tapa, että voit rajoittaa kuka voi tarkastella sisältöä viestiisi. Tämä on toinen ominaisuus, joka et saa käytettäessä Blogspot.

WordPress ja Blogspot ovat jättiläisiä bloggaaminen maailmassa. Yksi asia sinun pitäisi ottaa huomioon se, että Blogspot omistaa Google ja se yhdistää joitakin palveluja he tarjoavat. Tärkein niistä on Google Adsense. Tämä on erittäin tärkeää, jos haluat lopulta ansaita rahaa blogin, että olet rakennuksen.

Yhteenveto:

Blogspot on täysin ilmainen, kun maksu on tarpeen erikoisominaisuuksia WordPress

Blogspot sallii Javascript vaikka WordPress ei

Blogspot määrä rajoitetaan katsojien yksityisten blogien vaikka WordPress ei