Ero Ant ja MavenAnt vs Maven

Ant ja Maven ovat erilaiset rakennus työkaluja Java. Molemmat työkalut pidetään hyviä, mutta pieniä eroja. Kuitenkin Maven on laajalti edullista Ant, joka on vanhempi työkalu.

Build johto / raportoinnin työkalua, Maven on tarkoitus ottaa Ant myöhempään tasolle. Verrattuna Ant, Maven pidetään kattavan Java työkalu.

Muurahaisia ​​eivät tule virallista yleissopimukset, kuten yhteisen hankkeen hakemistoon. Tässä tapauksessa saatat joutua etsimään lähteistä, jos pitää lähdön. ? Vaikka epävirallinen yleissopimukset ovat kehittyneet ajan myötä, se ei ole vielä kodifioitu. Päinvastoin, Maven muodostavat sopimukset. Tämä tarkoittaa, että ei ole tarvetta voit etsiä lähdekoodia.

Vaikka Ant on menettelyyn, Maven on declarative. Vuonna Ants, sinun täytyy erikseen tilata mitä pitäisi tehdä. ? Maven huolehtii kaikista hakemistoista kun tiedostot tallennetaan pom.xml tiedostoon.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että Ant ei ole elinkaaren taas Maven on elinkaari. Vuonna Ant, yksi on määritettävä manuaalisesti joukko tehtäviä kunkin tavoitteen. Kun Maven käytetään, se antaa ulos komennon suorittamaan useita tehtäviä, kunnes se saavuttaa elinkaaren. Tämän, Maven toteuttaa useita eri oletuksena laajennuksia, joka johtaa koota ja luoda JAR.Ant ei ole malli ja se ulottuu käyttää shell komentoihin. Ant käyttää Java-luokkia. Sen sijaan, että komentotulkkikomentoja tiedostot ovat XML-pohjainen in Ant. Verrattaessa hän joustavuus, Maven on joustavampi kuin Ant ja siksi ihmiset haluavat sen toiselle.

Voidaan myös nähdä, että skriptit Ant eivät ole uudelleenkäytettäviä, jossa sillä Maven tulee uudelleenkäytettäviä lisäosia.

Yhteenveto

Maven on laajalti edullista Ant, joka on vanhempi työkalu.

Muurahaisia ​​eivät tule virallista yleissopimukset, kuten yhteisen hankkeen hakemistoon. ? Päinvastoin, Maven muodostavat sopimukset.

Vaikka Ant on menettelyyn, Maven on declarative. Vuonna Ants, sinun täytyy erikseen tilata mitä olisi pitänyt tehdä. ? Maven huolehtii kaikista hakemistoista kun tiedostot tallennetaan pom.xml tiedostoon.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että Ant ei ole elinkaaren taas Maven on elinkaari.

Skriptejä Ant ei voida käyttää uudelleen, jos niin Maven tulee uudelleenkäytettäviä lisäosia.