Ero Youtube ja DailymotionYoutube vs Dailymotion

Jos etsit hyvä video sivusto ladata videoita, mahdollisuudet ovat Youtube ja Dailymotion ovat korkealla listaa. On olemassa lukuisia eroja Youtube ja Dailymotion, jotka voivat auttaa sinua päättämään. Ensimmäinen on aikaraja asettamat Dailymotion on ladannut videoita. Jos videosi ovat alle 60 minuutin pituisia, niin jompikumpi on tarpeeksi hyvä; mutta jos olet videoita, jotka ovat yli 60 minuuttia, niin Youtube on ainoa vaihtoehto, koska Dailymotion ei salli videoita, jotka ylittävät 60 minuuttia.

Youtube doesnt 't imporse aikarajoja, vaan ne asettavat kokorajoitukset, joka Dailymotion myös tekee. Mutta Youtube on suurempi tiedostokoko korkki kahdesta klo 20GB, 10 kertaa 2GB raja Dailymotion. Korkeampi korkki tulee myös erittäin hyödyllinen, koska Youtube mahdollistaa erittäin korkean resoluution videoita ladataan. Toisaalta, ladattujen videoiden Dailymotion on rajoitettu enintään 720p.

Merkittävä piirre Youtube, vaikka se on vielä beta, on kyky näyttää 3D-videoita. Tämä saavutetaan luomalla kaksi kuvaa kehystä kohti, yksi vasen silmä ja toinen oikealla simuloida stereoskopia. Dailymotion puuttuu tämä kyky ja ei voi toistaa videoita 3D. Youtube mahdollistaa myös tiettyjä videoita ladattavissa, joten voit katsella niitä offline-tilassa. Dailymotion videoita ei voi ladata ja voi katsoa vain verkossa.Toinen ero Youtube ja Dailymotion on ansioita. Youtube avulla lähettäjät osuus voitosta, että he saavat siitä videoita, jotka on ladattu käyttäjä. Tällä tavalla voit ansaita paljon rahaa, jos videon menee virustauti. Näin käyttäjä kannustin ladata videoita YouTubesta. Dailymotion ei tee tulonjakoa. Ja tulokset voidaan nähdä niiden käyttäjä emäkset ja numero pois videot, että molemmat paikat ovat. Molemmilla alueilla, Youtube voittaa Dailymotion harppauksin.

Yhteenveto:

Dailymotion asettaa enintään videon pituus, kun Youtube ei

Youtube on paljon suurempi tiedostokoko korkki kuin Dailymotion

Youtube on 3D-yhteensopiva, kun Dailymotion ei

Youtube mahdollistaa ladata tiettyjen videoiden vaikka Dailymotion ei

Youtube sallii uploaders jakamaan tuloja samalla Dailymotion ei