Ero Froyo ja. TuulihattuAndroids (Froyo vs. tuulihattu)

Nämä ovat viides ja kahdeksas versioita Android 'pitkän listan versioista ja ovat mitä aiomme verrata tähän. Se tulee olemaan clairs 2. 0 ja Froyo (Frozen Yogurt) 2. 2 Joten let' s edetä vertailuja eri areenoilla.

Clair rakennettiin Linux-ytimen 2. 6. 29 kun Froyo rakennettiin Linux ydin 2. 6. 32. myös muistiin RAM yli 256.

Käyttöliittymä on kaikkein täplikäs ero tahansa päivityksiä ja Android ei ole eroa. Jos otat katsomaan clair se oli erittäin houkutteleva verrattuna donitsi, ja se on tuonut widget ominaisuus Android, jossa voimme olla meidän suosikki sovellus aloitusnäytössä. Se oli tärkeä ominaisuus clair. Froyo myös keksii enemmän ulkonäköä kanssa widgetit ja suosikki valikko ovat kohokohta UI. CAR MODE ja YÖTILA ovat kaksi uutta ominaisuutta käyttöön, jotka voidaan kytkeä päälle, ja kaikki asetukset voidaan säätää niin, että käyttäjä rakastaa hänen puhelimensa.

Clair on sisäinen muisti 256 Mt; Mitä Froyo se, tulee enintään 512. Joten, saadaan lisää tilaa tallentaa ja myönteisenä kehittäjille, jotka oli vaikea kanssa clair kärsivät vähän muistia ja suorittimen oli nopea käyttöönoton tutkintaryhmän.

MAP oli kaikkein korostettu piirre clair, koska se oli paljon käyttäjäystävällisempiä, koska se on mukana paljon ominaisuuksia ja kaikki ilmaiseksi. Koska se hakee internetistä se tarjoaa äänikomento seuraavalla sijainti ja on osoittautunut paras opas käyttäjä, joka rakastaa matkoilla. Froyo puolestaan ​​lisää uusia makua saamalla geo-koodaus laitoksen ja ottaa suodata ja sijainti. Joten käyttäjä voi nyt olla kokemusta monista henkilöistä, jotka olivat olleet siellä ennen.

Clair toi ilo ongelma asiakkaille, joilla oli useita tilejä ja jokaisen tilin on eri yhteyksiä, joten ne täytyy vaihtaa joka kerta. Mutta clair he voivat synkronoida kaikki tilit yhdessä paikassa yhtenäisenä postilaatikkoon ja kaikki sähköpostit ohjataan yhteen paikkaan, joka oli hitti asiakkaiden keskuudessa joka seurasi Froyo. Kanssa Froyo voit olla enemmän tilejä sync samaan aikaan, joka oli houkutteleva.

Bluetooth käytettiin 2. 1 clair joka oli jakamisen laitos, mutta Froyo oli versio, jossa se lähti useita ominaisuuksia, kuten äänivalinta Bluetoothin ja osakkeiden koskettimien päälle laitteisiin. Lisäksi keksii ominaisuus yhdistää auton telakat, jonka avulla käyttäjä voi puhua ajon turvallisempi tapa, joka oli vallankumouksen Android-versiot.Clair on tukenut korkeampia grafiikkaa ja animaatioita ottaa OpenGL 2. 0, minkä vuoksi käyttäjän on Live-taustakuvat ja pelata graafinen pelejä Tarkempaa kantavassa Froyo oli parempi parantunut ja koska parempaa RAM se tukee enemmän grafiikka ja se on silloin, .gif tiedostot otettiin käyttöön vuonna Android-alustan.

Tiedot varmuuskopiointi, joka ei ollut clair, oli kysymys, koska kun muuttaa levyltä tai vaihtaa laitteen emme voi saada tiedot takaisin. Onneksi Froyo oli comeback kysymys, koska se oli tietojen varmuuskopiointi joten nyt käyttäjän ei tarvitse huolehtia tietojen menetys tai muuttamalla laitteen tahansa, koska hän voi hakea tietoja, joita pidetään varalla.

Clair oli hyvä selailu nopeus zoomaus laitokseen kaksois- koskettamalla näyttöä ja se tukee myös HTML 5, mutta se oli hidasta, joka voittaa. Froyo juoksi V8 moottori, joka tukee Flash Player 10,0, joten se tukee useimmat sivustot ilman kaatumisen kuvien.

Clair tuli kanssa sisäänrakennettu flash ja säädöt, jotka tehdään sisäänrakennettu, mutta videon laatu oli heikko. Edelleen parantunut Froyo joka tuottaa 10 kuvaa sekunnissa ja edellyttäen videokamera tilat.

Johtuen siitä, että kaikki on tallennettu puhelimen muistiin, clair ei ollut helppo kehittäjät voivat luoda sovelluksia korkean muistia. Onneksi Froyo keksi ominaisuus joka houkutteli kehittäjät antamalla mahdollisuus tallentamiseen joko puhelimen muistiin tai SD-kortille, joka grandly tervetullut kehittäjä 'iloksi.

Osa keskeisistä eroja näiden kahden version oli keskusteltu erityisistä areenoilla. Tärkeitä seikkoja korostettu ovat alla:

clair käyttöön yhtenäinen valikkoon Android versioissa
clair parannettu GPS facility mobiili
clair esitteli multi-touch Android alustoilla
clair esitteli Live Wallpaper Android versiot
Froyo esitteli Tietojen varmuuskopiointi Android-versiot
Froyo esitteli Hot Spot Android versioissa
CPU Processing on lujina Froyo verrattuna clair
USB-sitominen on myös esitellä vuonna Froyo
Flash 10.0 on tuettu Froyo joka teki selain nopeasti lastaus korkea graafinen verkkosivu
Kaksi uutta tilaa auton ja yötila käyttöön Froyo