Ero Android 2. 2 Froyo ja Android 2. 2. 1Android 2. 2 Froyo vs Android 2. 2. 1

Ohjelmistoa on säilytettävä sen luojat, jotta se pysyä käyttäjien tarpeita. Android, älypuhelin käyttöjärjestelmä Google, ei ole poikkeus tähän ja sen päivitys sykli ja on ollut melko nopeasti. On ollut suuria päivityksiä ja vähäisiä Android 2. 2 Froyo ja Android 2. 2. 1 on kunkin esimerkkejä. Suurin ero Android 2. 2 ja Android 2. 2. 1, kuten ehkä jo päätellä, että entinen on suuri päivitys, kun taas jälkimmäinen on vain vähäinen.

Android 2. 2, koodinimeltään Froyo for Frozen Yogurt, on merkittävä tarkistus, joka esitteli useita uusia ominaisuuksia. Se voi ladata kunkin puhelimesta päättäjät ja asennettu puhelimeen avulla tietokoneen. Voit myös käydä niiden kauppoja ja ne tekevät sen sinulle. Suuria päivityksiä, se on lähes varmaa, että käyttäjät löytävät vikoja, jotka olivat aiemmin tuntemattomia. Luojat sitten luoda laastaria ratkaista nämä ongelmat kuin ne näkyvät; Sillä Froyo, tämä on Android 2. 2. 1. Froyo on vain hyvin pieni laastari, se vapautetaan OTA tai Over The Air. Sinä vain odottaa palveluntarjoajalta lähettää sinulle viestin, jossa kehotetaan, että se asentaa korjaustiedoston, joka on tehty oikein, kun olet vahvistanut sen.

Google ei vapauta changelog mitä todella tehtiin Android 2. 2. 1 laastari, joten ei ole lopullisen luettelon muutoksista. Mutta on olemassa joitakin yhteisymmärrykseen siitä, mitä he huomasivat jälkeen laastari. Ensimmäinen on parempi käsittely yhteyden Microsoft Exchange, joka käyttäjät raportoitu aiheuttavan paristokulutuksella kanssa Froyo. Uskotaan myös, että Android 2. 2. 1 korjauksia joidenkin tietoturva-aukkoja löytyy ensimmäisessä versiossa Froyo.Sen lisäksi korjauksia, Android 2. 2. 1 uskotaan käyttöön suorituskyvyn parannuksia, jotka vähentää liikenteen pullonkauloja ja anna laitteen ajaa nopeammin. Tämä on vastaus joidenkin Galaxy S käyttäjät, jotka 've kokenut joitakin jääneillä asioita niiden puhelimia päivittämisen jälkeen Froyo. Mutta hienosäädön tulisi koskea kaikkia, mikä parantaa yleistä kokemusta.

Yhteenveto:

1. Froyo on merkittävä versio Android taas 2. 2. 1 on vain pieni laastari
2. Android 2. 2. 1 vapautuu radioteitse, kun Froyo ei
3. Android 2. 2. 1 osoitteet useita ongelmia löytyy Froyo