Ero C ja C ++C vs. C ++

C on ohjelmointikieli yleiskäyttöön tietokoneille. Se on suunniteltu erityisesti käytettäväksi Unix-käyttöjärjestelmää. Sitä käytetään toteuttamiseen järjestelmän ohjelmistot; kuitenkin, se on myös ollut tunnettua käyttää kehittää kannettavien sovellusohjelma. Yhtenä suosituimmista ohjelmointikielistä, useimmissa käyttöjärjestelmissä on arkkitehtuuria, jossa C-kääntäjä on olemassa.

C ++ on varsinkin laajennus C-ohjelmointikieli. Kuten sen oma kieli, se on staattisesti kirjoitettu, vapaamuotoinen, multi-paradigma, koottu, yleiskäyttöinen ohjelmointikieli. Koska se koostuu yhdistelmästä ominaisuuksia sekä korkean tason ja alhaisen tason kielellä, se mielletään keskitasolle kieli itse. Koska se oli alun perin suunniteltu jatkeeksi C-kielellä, sen alkuperäinen nimi oli C luokat (vuoteen 1983, jossa sen nimi muutettiin C ++).

C on välttämätöntä järjestelmien toteuttamiseen kielen (eli se on ohjelmoinnin paradigma, joka kuvaa laskenta ehdot lausuntoja, jotka on tarkoitus muuttaa tilan ohjelman, ja asettaa ne ehdot voimaan). Sen muotoilu on minimalistinen luonteeltaan C se on luotu koottava suoraviivainen ja kattava kääntäjä, jotta matalan tason pääsyn muistiin, antaa kielen ominaisuuksia, jotka tehokkaasti karttaa konekäskyt, ja vaatia vähän runtime tukea tarvittaessa. Koska se on on suunniteltu yksinkertaisia ​​konstruktioita ajatellen, se on erittäin arvokas niille, jotka oli aiemmin koodattu konekielellä (alhainen kieli, joka toteuttaa symbolinen esityksiä numeerisen konekoodeja tarvitaan ohjelmoida CPU arkkitehtuuri).

C ++ käytetään suunnitella laitteisto C prosessi, jossa design aluksi kuvataan C ++ kielen, analysoidaan, arkkitehtonisesti rajoitettu, ja tarkoitus on luoda rekisteri siirto taso laitteistonkuvauskieltä (eli HDL) kautta korkean tason synteesiin. Sen ominaisuudet ovat yksinkertaisia ​​tavoitteena C se on staattisesti suunniteltu siten olla yhtä tehokas ja kannettavia kuin C-kieli; se on suunniteltu suoraan ja kattavasti tukevat useita tyylejä ohjelmointi; se on suunniteltu, jotta ohjelmoijat valintoja, jotka ovat parhaiten niiden tavoitteet (riippumatta siitä, onko nämä valinnat ovat virheellisiä), ja se oli myös suunniteltu toimimaan ilman ympäristössä, joka on erityisen kehittyneitä (yksinkertainen tarpeeksi työtä kautta).C-kieli ominaisuudet toteutetaan myös, jotta kielen helpommin ohjelmoijille. Se mahdollistaa leksikaalisen muuttujaa laajuus ja rekursio; kaikki suoritettavaa koodia ei sisällä tiettyjä tehtäviä; ja koska sen rakenne käsittää myös heterogeenisia Yhdistettyjen tietojen tyyppejä, se mahdollistaa tietojen elementtejä, jotka liittyvät yhdistetään ja käsitellä yhtenä yksikkönä.

Yhteenveto:

1. C on ohjelmointikieli yleiskäyttöön tietokoneet; C ++ on jatkoa C-kielellä.