Ero liikkua ja kopioSiirrä vs kopio

Muutto ja kopioimiseen, joka löytyy tietokoneisiin, ovat nopeat pop up kun klikkaat tietyn kohteen. Vaikka niille, jotka ovat vähemmän kuin tietokone neroja, se voi olla varsin vaikeaa ymmärtää, mitä eroa on kaksi sanaa.

Nämä kaksi tietokonetta komennot ovat todella erittäin hyödyllisiä työkaluja avuksesi auttamalla säästää energiaa ja aikaa, kun työskentelet verkossa. Molemmat vaihtoehdot ovat hyvin pääsee työkalupalkin toiminto. Ne voivat myös saada aikaan prosessi esiin ja oikean painikkeen, joka antaa sitten avattavasta valikosta. Aina kun henkilö liikkuu tai kopioita jotain, valittu keho nyt kuljetetaan uuteen paikkaan. Riippumatta valitaan sijoitetaan uusin kohdistinpaikka. Joten kun haluat kopioida tai siirtää objektin, tahna painiketta sitten käyttänyt siirtää objektin uuteen paikkaan haluat muuttamaan tai siirtää.

Voit käyttää liikkeellä painiketta aina, kun henkilö haluaa ottaa esinettä paikasta toiseen henkilökohtaisen tietokoneen tai toisen asiakirjan kokonaan. Aina kun henkilö siirtyy jotain yhdestä paikasta toiseen, tämä esine katoaa edellisestä kotiin tai tiedoston. Sama liikkeellä painikkeella. Käyttäjä voi käyttää kopiointipainiketta aina kun käyttäjä haluaa tehdä kopion tiedostosta, joka on täsmälleen sama, ja kopioida sen toiselle alueelle. Edelliseen tiedostoon ei katoa ja pysyy alkuperäisellä paikallaan. Tämä on ero liikkua ja kopio komentoja.

Kopiointi on suositeltavaa, kun haluat ottaa tai toistaa tietoja tiedostosta joku muu jolloin se itse. Noustaessa otetut tiedot yhden tiedoston tai kansion, kopiointipainiketta ansiosta voit saada kopion ja ottaa sen toiseen asemaan, jossa on erillinen kansio tai tiedosto. Muista, että ennen kuin siirrät tiedoston, se ei ole sen entiseen paikkaan. Moving tiedosto on suositeltavaa, kun tiedosto on juuri ladattu, ja haluat siirtää sen muualle parempaa säilytettäväksi tai katselun helpottamiseksi. Kun henkilö vetää kansion tiedostoon samassa asemassa olet siirtymässä sen, kopio vaihtoehto tehdään toiseen asemaan. Pikanäppäimiä sai ohjata liikkeellä vaihtoehto on valvonta ja F7. Pikanäppäimet varten kopiointivaihtoehto ovat Ohjaus ja 'C'Ei ole suuri ero näiden kahden välillä. Ainoa keskeinen ero on se, mitä tapahtuu alkuperäisen tiedoston. Siirrä ja kopioi komennot ovat molemmat erittäin hyödyllisiä komentoja tehty helpottaa elämäämme. Don 'unohda käyttää pikanäppäimiä tehdä näitä vaihtoehtoja vieläkin helpommin.

Yhteenveto:

1. liikkua ja kopioida ohjeita, jotka löytyvät oman tietokoneet ovat nopeita pop up
kun klikkaa tietyn kohteen.
2. Molemmat vaihtoehdot ovat hyvin pääsee työkalupalkin toiminto.
3. Kun henkilö liikkuu tai kopioita jotain, valittu keho nyt kuljettaa
uuteen paikkaan.
4. Kun henkilö siirtyy jotain yhdestä paikasta toiseen, tämä esine katoaa
edellisestä kotiin tai tiedoston.
5. liikkeellä painiketta, käyttäjä voi käyttää kopiointipainiketta aina kun käyttäjä haluaa tehdä
kopio tiedostosta, joka on täsmälleen sama, ja kopioida sen toiselle alueelle.