Ero NRG ja ISO NRG vs ISO

Kun se tulee säästää kuvien levyjen, on olemassa muutamia muotoja valita. Kaksi näistä muodoista ovat ISO ja NRG. Suurin ero NRG ja ISO on niiden lähde. ISO on maailmanlaajuinen standardi luoma ISO, elin, joka hallitsee yli maailman standardeja. Vertailun, NRG on oikeastaan ​​oma formaatti, jonka kehitti Nero, erittäin suosittu levy kuvantamisen ja poltto-ohjelmisto.

Seurauksena ensisijainen ero NRG ja ISO, siellä on myös eroa, kun se tulee, mitä ne ovat yhteensopivia. ISO, koska maailmanlaajuinen standardi, on käytetty melko laajasti ja se on annettava kaikkien poltto-ohjelmisto saada tukea. Koska Nero oli hyvin suosittu, se antoi ohjelmoijille kannustin tukea tiedostomuotoa, jotta ne ohjelmat pystyvät avaamaan levyn kuvia, jotka on luotu Nero. Silti kaikki eivät ole lisätty yhteensopivuus NRG joten se on edelleen parempi käyttää ISO jos haluat saavuttaa korkeimman siirrettävyyden.

Toinen etu, että ISO on yli NRG on tukea osaksi modernein käyttöjärjestelmissä. Koska se on sisällytetty käyttöjärjestelmä, sinun ei todellakaan tarvitse asentaa mitään muita ohjelmistoja vain polttaa ISO-kuvia levylle. Voit melko paljon tehdä tämän kautta käyttöjärjestelmissä natiivi tiedostoselain sovellus. Sinun tarvitsee vain pop tyhjä levy optiseen asemaan ja te 'd saada vaihtoehtoja levynpolttotoiminto.

NRG ei ole ilman sen eduista, vaikka sillä ISO on ensisijainen rajoitus. ISO ei voi tallentaa levyille, joissa on useita raitoja. Hyvä esimerkki tästä on audiolevyä jossa jokainen kappale on lisätty sen oma radalla. On muitakin muotoja, jotka pystyvät tekemään tätä kuin BIN / CUE, sekä NRG.Useimmat ihmiset uskovat, että NRG on vain ISO-tiedosto, johon on lisätty otsikko, mutta tämä ei ole niin. Ette voi nostattaa NRG levy järjestelmä, joka tunnistaa vain ISO levyjä. Jos haluat mahdollisen yhteensopivuuden sinulle datalevyjä, kannattaa käyttää ISO.

Yhteenveto:

1. ISO on maailmanlaajuinen standardi aikaa NRG isn 't
2. ISO tunnustetaan lähes kaikki ohjelmistot, mutta ei NRG
3. ISO tallennus on natiivi useimmissa nykyaikaisissa käyttöjärjestelmissä, mutta ei NRG tallennusta