Ero MMC ja SD InterfaceMMC vs SD Interface

Kun katsomme kortinlukijat, näemme usein paikka, jossa lukee SD / MMC. Joten se johtaa yhden kysyä, mitä eroja MMC ja SD rajapinnat ovat. Oikeastaan ​​SD ilmi MMC standardi. Näin ollen sähköisen liitännän SD oli peräisin, ja on osajoukko MMC. Molemmat ovat sähköisesti yhteensopivia, paitsi että ne eivät enää ole täysin samassa komentoja; vaikka SD säilytti jotkut komennot, se poistaa joitakin taas lisätty toiset.

Vaikka he eivät käytä samaa komentoa sarjaa, kaikki SD isännät aloittaa käyttämällä MMC komento asettaa. Sitten he neuvottelevat mitä signalointi komennot käyttää, jotta saavutetaan optimaalinen nopeus. Joten jos kiinni MMC-kortti SD-korttipaikka, isäntä voi silti lukea ja kirjoittaa, että kortti.

Mutta siitä huolimatta yhteensopivuutta rajapinnat SD- ja MMC, ei mahdu SD-kortti MMC-korttipaikkaan. Tämä ei johdu sähköisen liitännän mutta koska fyysiset erot MMC ja SD-kortit. MMC-kortit ovat noin 1. 4mm ja SD-kortit ovat noin 2 1 mm paksu. Tämä on helppo pysyä MMC-kortti SD kortti, mutta ei toisinpäin. On versio SD, joka paksuus on sama kuin MMC, mutta ne ovat melko harvinaisia.Vaikka et kiertää koko kysymyksiä ja pystyvät kiinni yksi kortti muut isäntä, se ei vieläkään suositeltavaa tehdä niin. Tämä johtuu siitä, kuinka kaksi standardit ovat eriytyneet ajan. Jos käytät SD-kortin MMC-korttipaikka, et voi saavuttaa optimaalisen siirtonopeus kuten MMC isäntä ei voi käyttää laajennettujen komentojen SD.

SD katsotaan nyt olevan standardin kun se tulee siirrettävät tallennusvälineet. Se on kasvanut ulos MMC melko nopeasti ja sitä käytetään lähes kaikissa kannettavissa laitteissa joissa on siirrettävä tallennusväline.

Yhteenveto:
1. SD-liitäntä on osajoukko MMC-liitäntä.
2. SD isännät pystyvät lukemaan MMC-kortteja.
3. SD-kortit eivät sovi MMC-korttipaikkaa.