Ero ADSL ja VDSLADSL vs VDSL

Very High Bitrate Digital Subscriber Line tai VDSL / VHDSL on parannettu versio tekniikkaa, ADSL tai Asymmetric Digital Subscriber Line, jota käytämme internet-yhteyden muodostamiseen. Ne ovat erilaisia ​​siinä, miten ne toteutetaan niin luultavasti voi käyttää laitteita yhden muille. Merkittävin ero kahden teknologian, joka on eniten merkitystä käyttö on nopeus. ADSL voi saavuttaa enintään nopeuksilla 8Mbps lataa ja 1mbps latausta. Vertailun vuoksi VDSL voi olla enintään 52mbps ladata ja 16Mbps latausta.

Koska erittäin suurilla nopeuksilla, että VDSL mahtuu, sitä tarkasteltiin hyvänä mahdollisille tekniikka mahtuu suuren kaistanleveyden sovelluksia kuten VoIP ja jopa HDTV lähetyksen, joka ADSL ei kykene. Toinen erittäin hyödyllinen ominaisuus VDSL johtuu siitä, että se käyttää 7 eri taajuusalueita varten tietojen toimittamisen. Sitten käyttäjä on voimaa muokata onko kunkin taajuuskaistan käytettäisiin ladattavaksi tai ladata. Tällainen joustavuus on erittäin mukavaa, jos tarvitset isäntä tiettyjä tiedostoja, jotka on tarkoitus ladata paljon ihmisiä.

Kaikkein Varjopuolena VDSL on etäisyys sen on oltava peräisin puhelinkeskukseen. Sisällä 300m, voit silti päästä lähelle maksiminopeus mutta pidemmälle, linjan laatu ja nopeus heikkenee melko nopeasti. Tämän vuoksi ADSL on vielä parempi, jos asut erittäin lähellä puhelinkeskukseen yrityksen että olet tilannut. Useimmat VDSL tilaajat ovat yrityksiä, jotka tarvitsevat erittäin nopea palvelimen ja usein sijoittaa omia palvelimia hyvin lähellä.

Rajoituksista johtuen VDSL ja sen korkea hinta, sen laajeneminen ei ole yhtä tuottelias kuin ADSL. VDSL on vain yleistä maissa kuten Etelä-Koreassa ja Japanissa. Vaikka muut maat myös VDSL tarjoukset, se on vain hoidetaan muutama yritys; useimmiten yksi tai kaksi useimmissa maissa. Vertailun, ADSL on hyvin yleisesti käytetty ja kaikissa maissa, jotka tarjoavat nopea internetyhteys tarjoavat ADSL.

Yhteenveto:

1. VDSL on huomattavasti nopeampi kuin ADSL2. VDSL pystyy tukemaan HDTV taas ADSL voi

3. VDSL mahdollistaa muokattavissa kaistanleveydet vaikka ADSL ei

4. VDSL kärsii vaimennus paljon nopeammin verrattuna ADSL

5. ADSL on vielä parempi koteja, jotka ovat paljon kauempana DSLAM