Ero PDF ja CDFPDF vs. CDF

Portable Document Format (tunnetaan myös PDF) on yleisnimitys, joka on useimmiten liittyy Adobe PDF. Adobe PDF edustaa kaksiulotteinen asiakirjat tavalla, joka mahdollistaa niiden vaihdettava riippumaton ohjelmisto-, laitteisto ja käyttöjärjestelmä sovelluksen. Jokainen tiedosto koostuu kaikista ominaisuuksista Kaikkien kiinteiden layout 2D asiakirja, kuten tekstiä, fontit, kuvat ja 2D vektorigrafiikkaa Cthe uusin permutaatio Adobe PDF kuuluu kyky upottaa 3D piirustuksia asiakirjassa käyttämällä Acrobat 3D ( käyttäen U3D tai PRC).

Yhdiste Document Format (tunnetaan myös nimellä CDF) on asiakirja tiedostomuoto, joka on elektroninen. Sen kehitti W3C. W3C on World Wide Web Consortium. Se on tärkein kansainvälinen standardointiorganisaatio, joka otettiin käyttöön nimenomaan ajaa World Wide Web (tai yksinkertaisesti internetin). Se luotiin, jotta teollisuus jäsenillä oli yhteensopivuus ja sopimus lähtien uusien standardien Cthusly luominen CDF elektronisena asiakirjatiedoston. CDF sisältää monenlaisia ​​muotoja, jotka sisältävät, mutta eivät ole rajoittuneet SVG, XHTML, SMIL, ja XForms.

Adobe PDF on royalty ilmainen ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat lukea ja kirjoittaa PDF-tiedostoja joutumatta maksamaan mitään Adobe itse Cwho omistaa patentteja PDF ohjelmisto. On olemassa kolme erityistä käytetyt teknologiat käynnissä PDF-muodossa: osajoukko PostScript ohjelmointikieli, käytetään tuottaa ulkoasun ja grafiikka; fontin upottamisen (tai korvaaminen) järjestelmä, jonka avulla kirjasimia matkustaa asiakirjoja; ja jäsennelty tallennusjärjestelmän, käytetään niputtaa kaikki elementit ja liittyvän sisällön yhdeksi tiedostoksi (datakompressiolla missä se on tarpeen).

OpenDocument Foundation tukensa OpenDocument Format (tai ODF). Tämä perusta on sittemmin muuttanut liittoutumia ja on aloittanut aktiivisen edistämisen CDF. OpenDocument Foundation perustettiin vuonna 2002 keinona edistää avoimiin standardeihin perustuvat XML tai RDF tiedostomuotoja käytettäväksi nimenomaan pöytätietokoneissa. Kuten 11. marraskuuta 2007 virallinen verkkosivusto OpenDocument perusta on sammutettu Cthis on luultavasti signifier että säätiö itse on sammutettu. Koska se liittyy CDF-muodossa, se on edelleen ensisijainen muoto ajama perusta, koska se on edelleen voimassa.Yhteenveto:

1. Adobe PDF edustaa kaksiulotteinen asiakirjat tavalla, joka sallii sen vaihdettava riippumaton sen ohjelmiston, laitteiston tai käyttöjärjestelmän; CDF on elektroninen dokumentti tiedostomuoto kehittänyt W3C.