Ero JAR ja WARJAR vs WAR

Ensimmäinen asia, joka ei ole tekninen henkilö tarvitsee ymmärtää, että JAR ja WAR ovat tiedostotyyppejä. Niitä käytetään pakkaamiseen eri moduulit ja on eri tehtävät. Ihmiset, jotka jo tietävät nämä tiedostot ovat joskus hämmentyneitä kuin niiden eri toimintoja. Ne arkistoidaan tiedostoja ja käytetään yleisesti ja loi web-sovelluksia ja pitämällä useita tiedostoja yhdessä.

JAR-tiedostot ovat lyhenne sanoista 'Java Archive' tiedostoja; WAR-tiedostot ovat lyhenne sanoista 'Web Application arkisto' tiedostoja. Toimivuus nämä tiedostot ovat erilaisia, ja soveltaen J2EE, pakkaus moduulien on joko WAR tai JAR perustuu niiden toiminnallisuutta.

JAR-tiedostot mahdollistavat yhdistäminen useiden tiedostojen yhdeksi tiedostoksi. Niitä käytetään yleisesti kirjaston pitää Java-luokkia tai apuohjelman mukana joitain tiedostoja, jotka ovat staattisia kuten videoita ja kuvia. Se on yleensä helpompi saavutettavuus. Kun taas WAR-tiedostot voi tallentaa Java-luokkia, XML, ja Java Server sivuja eri sovelluksia verkossa.
EJB moduuli on pakattu JAR-tiedostot. Tämä moduuli sisältää EJB avainsana ja Java pavut luokka tiedostoja. Nämä ovat pakattu jar laajennus; kun taas web-moduuli on pakattu WAR tiedostoja. Tämä moduuli sisältää JSP-tiedostoja, Servlet luokkatiedostot, tukeminen, HTML, ja GIF. Ne on pakattu .war laajennus.
WAR tiedostoja käytetään web-sovelluksia. Ne lähetetään toiseen JSP moottoriin tai servlet. WAR-tiedosto on myös WEBCINF hakemistoon, web.xml joka on käyttöönottoa avainsana istuu hakemisto; kun taas JAR-tiedostot ovat alla WEB-INF / classes hakemistot ja WEB-INF / lib.Yhteenveto:

1. Suurin ero JAR-tiedostot ja WAR-tiedostoja on, että yksi voi pakata monia eri asioita JAR-tiedostot. Se on yleisimmin käytetty paketti Java-luokkia, mutta paljon muita asioita voidaan pakata myös. Kuitenkin WAR tiedostot ovat nimenomaan web-sovelluksia.
2. JAR-tiedostot voidaan luoda missä tahansa muodossa ja hakemistoon valinta; kun taas WAR-tiedostot on luotu Servlets. 3. Niillä on erityinen muoto; niillä on erityisiä hakemistoja ja tiedostoja. Sodan tiedostot ovat WEB-INF-hakemistoon, WEB-INF / lib hakemistoon, WEB-INF / web.xml ja WEB-INF / classes hakemistossa.
4. lyhytnimi 'JAR' tiedostot on 'Java Archive' tiedostoja; kun taas kirjainlyhenne 'WAR' tiedostot on 'Web Application arkisto' tiedostoja.
5. JAR-tiedostot ovat pakattu jar laajennus; kun taas WAR tiedostot pakataan .war laajennus.