Ero SQL ja T-SQL SQL vs T-SQL

Structured Query Language tai SQL on ohjelmointikieli, joka keskittyy hallintaan relaatiotietokantojen. Tätä käytetään pääasiassa valvontaan ja manipuloida tietoja ja on erittäin tärkeä yrityksissä, joissa suuria määriä tietoa tallennetaan tuotteista, asiakkaista, ja sitä seurannut tapahtumia. SQL on omat rajoituksensa, jotka kannusti ohjelmisto jättiläinen Microsoft rakentaa päälle SQL omia laajennuksia parantaa toiminnallisuutta SQL. Microsoft lisäsi koodin SQL ja kutsui sitä Transact-SQL tai T-SQL. Muista, että T-SQL on oma ja on valvonnassa Microsoft taas SQL, vaikka IBM: n kehittämä, on jo avoin muoto.

T-SQL lisää useita ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä SQL. Tämä sisältää menettelyyn ohjelmointielementit ja paikallinen muuttuja tarjota joustavammin valvoa, miten sovellus virtaa. Useita toimintoja lisättiin myös T-SQL, jotta se olisi tehokas; toimintoja matemaattisia operaatioita, merkkijono toiminnot, päivämäärä ja kellonaika käsittely ja vastaavat. Lisäysten ansiosta T-SQL noudatettava Turing-vahva testi, testi, joka määrittää universaalisuus laskentalaitteen kielen. SQL ei Turing täydellinen ja on hyvin rajallinen soveltamisala, mitä se voi tehdä.

Toinen merkittävä ero T-SQL ja SQL on muutoksia tehdä DELETE ja UPDATE komentoja jotka ovat jo saatavilla SQL. T-SQL, DELETE ja UPDATE komentaa molemmat mahdollistavat sisällyttäminen lausekkeesta, joka mahdollistaa käytön liittyy. Tämä yksinkertaistaa suodatus kirjaa helposti poimia merkinnät, jotka vastaavat tiettyjä kriteerejä toisin SQL, jossa se voi olla hieman monimutkaisempi.Valitsemalla välillä T-SQL ja SQL on kaikki asti käyttäjälle. Silti käyttäen T-SQL on vielä parempi, kun olet tekemisissä Microsoft SQL Server asennukset. Tämä johtuu T-SQL on myös Microsoft, ja käyttämällä kahta yhdessä maksimoi yhteensopivuuden. SQL suosii ihmisiä, joilla on useita backends.

Yhteenveto:

1. SQL on ohjelmointikieli, kun T-SQL on laajennus SQL.
2. T-SQL on oma kun SQL on avoimessa muodossa.
3. T-SQL sisältää menettelyyn ohjelmointi, paikallinen muuttuja, ja niin vaikka SQL ei.
4. T-SQL on Turing täydellinen, kun SQL ei ole.
5. T-SQL on erilainen täytäntöönpano poistaa ja päivittää kuin SQL.