Ero vSphere 4. 0 ja 4. 1Ero vSphere 4. 0 ja 4. 1

VSphere on tuote, jonka kehitti VMware Infrastructure. Käsitys idea tuli tarve on työkalu, joka voidaan käyttää cloud computing ympäristö voi tarjota tukea koneiden toimivat Windows 7 ja Windows Server 2008 A review of vSphere 4. 0 ja että vSphere 4. 1 tehdään tässä artikkelissa.

VSphere 4. 0 julkaistiin 20009 vain siitä syystä tarjota pilvi tukee sekä Windows 7 ja Windows Server 2008 Tämä versio vSphere ei tullut uskomattomia etuja, jotta loppukäyttäjälle tietojenkäsittely-ympäristön helppoa. Niistä ominaisuuksia se kehui mukana verovapaasti konfigurointi päivitystä keskus, sovellus löytö johtaja ja mahdollisuus pystyä liikkumaan yli yhden koneen palvelimelta isännästä toiseen. Nämä päivitykset näyttivät resonoi hyvin kohderyhmä ja suosio ohjelman kasvoi.

Vuonna 2011 VMware tuotti päivityksen vSphere 4. 0. Tämä päivitys kutsutaan vSphere 4. 1. Tärkein päivitys, joka tuli tässä versiossa julkaistiin helmikuussa 2011 oli lisätuen RHEL6, SLES 11 RHEL 5. 6, tuki koneissa, jotka toimivat Ubuntu 10 alustan ja tukea Solaris 10.

VSphere 4. 1 on myös hämmästyttävä resurssi, että se mahdollistaa hosting useampia virtuaalikoneita. Jokainen yksittäinen klusteri on kyky järjestää jopa 1280 tai 3000 virtuaalisen 3x koneita. On vCenter palvelin, on korvaus hosting 300 1000 3x virtuaalikoneita.

VSphere 4. 1 mukana tulee myös muita CPU parannuksia, jotta tukea suurempaa kuormaa. Yksi uusista ominaisuuksista on laaja VM NUMA (Non Uniform Memory Access) ominaisuus. Lisäksi se on modernit ja nopeampien suorittimien jotka tarjoavat palvelua sekä Intel ja AMD. Access on siis nopea ja tehokas päässä vSphere 4. 1 pistorasia, joka liittyy muistin. The (Non Uniform Memory Access) NUMA ominaisuus johtuu vaihtelevassa muistista nopeudet riippuen valitusta pistorasiaan. Vertailevaan suorituskykyä, vSphere on osoitettu toimimaan nopeammin verrattuna vSphere 4. 0. On 7% suorituskyvyn parantamiseen huomattava, yleisestä nopeus toiminta.

VSphere 4. 1 tarjoaa myös muistin puristus ominaisuus vähentämällä muistin määrää, joka on sitoutunut kohti levyn vaihtamista. Tätä ominaisuutta ei ollut laskelmiin vSphere 4. 0. Compression ennen levyn vaihtamista varmistetaan, että on olemassa paljon pienempi datan määrä käsitellään näin järjestelmä toimii nopeammin.

Käyttö muistin puristus ominaisuuden vSphere 4. 1 on myös kysymys tuetaan käytännön tutkimusta, joka osoittaa, että pääsy muistin, joka on vaihdettu pääsee nopeammin kuin muisti, joka vaihtuu levylle. Jotta pääsy muistin vielä helpompaa, loppukäyttäjä voi asettaa koko, johon puristus välimuistin miehittää.

VSphere 4. 1 mukana tulee myös useita varastointi parannuksia. Kun varastointi I / O-toiminto, joka mahdollistaa helpon varastoinnin. Tämä ominaisuus ei ollut aikaisemmin vSphere 4. 0. ylläpitäjällä on oikeudet antaa korkeampi I / O-koneisiin, jotka ovat korkeampia merkitys aina ruuhkia esiintyy järjestelmässä.

YhteenvetoVSphere kehitetty tarjoamaan tukea koneisiin toimivat Windows 7 ja Windows Server 2008.

VSphere 4. 0 julkaistiin vuonna 2009 ja vSphere 4. 1 julkaistiin vuonna 2011

VSphere 4. 0 ominaisuuksia ovat verovapaasti päivityksen määrittämisen ja soveltamisen löytö johtaja

Vsphere 4. 1 mahdollistaa yhteyden lukuisiin virtuaalikoneita

Vsphere 4. 1 on nopeampi kuin vSphere 4. 0

Vsphere 4. 1 on lisämuistia muutoksia, jotka tekevät koko järjestelmän tehokkaan

Vsphere 4. 1 tulee pakkauksen ominaisuus, joka mahdollistaa pääsyn tiedon nopeasti ja helposti