Ero WOW1 ja WOW2WOW1 vs WOW2

Blizzard Entertainment on onnistunut keksimään videopeli, joka on koukussa miljoonaa yksilöä. Ne otettiin käyttöön World of Warcraft (WOW1) ja edisti sen jatko, World of Warcraft II: Beyond the Dark Portal (WOW2) .Vaikka WOW1 ja WOW2 tuli samanlainen yritys, juoni ja mielenkiintoisia peliominaisuudet ovat erilaisia. World of Warcraft on olemassa vain siinä Warcraft Azerothin maailmaan. Se oli saatavilla 23. marraskuuta 2004. nykyiset tilastot tehdään maailman 's eniten tilannut MMORPG, hallussaan suosituin MMORPG yli 12 miljoonaa tilaajaa. Mitä Warcraft II: Beyond the Dark Portal, tämä on laajennuspaketti parantaa edelleen Cyberlore Studios ja julkaistiin vuonna 1996. kuitenkin WOW2 voitti 't työn ellei varsinainen versio alkuperäisen pelin on saatavilla myös tietokoneessa.

Tarina tai pelattavuus WOW1 avulla henkilö ohjata tietyn merkin, avatar, yleisimmin kutsutaan Toon. Yksi saa tutkia pelin maailmaa kolmannen persoonan näkymä. Hän saa mahdollisuuden tutustua maiseman, taistella hirviöitä, ja täydellinen pyrkimys. Henkilö saa pelata joitakin ei-soittimen merkkejä tai muita pelaajia. Yksi aloittaa pelin valitsemalla keskustelussa tai palvelimella. Tämän jälkeen sinun täytyy luoda hahmon valitsemalla vastakkaisten ryhmittymät Horde. Merkit Eri osapuolilla on alkeellisia viestintää. Pelaaja on myös valittava rotu kuten örkit tai peikkoja. Mitä WOW2, juoni on oltava tapahtumien jälkeen Warcraft II; Tides of Darkness. Täältä löydät örkit taluttivat Ner 'Zhul. On tässä pelissä, että uusi hyökkäys Azerothin että hämmästyttää linnoitus Nethergarde. Erilaiset ryhmät koota voimia siten Alliance tulee vahva. Liittouma sitten sinetöidä Rift alati.

Asetukset molemmat versiot ovat erilaiset. World of Warcraft on reaaliaikainen strategiapeli asetettu 3D-esityksen. Kuten pelaaja etsii koko ajan uusia ja -reittien, kuljetusmuoto on saatavilla. Siellä olisi myös saada lennon Masters joten pelaaja voi lentää aiemmin löydetty paikka äskettäin löydetty paikka. On saatavilla zeppeliinejä, portaalit, ja veneiden jossa voit käyttää mistä maanosasta toiseen. Jos haluat, voit olla tehtäviä, jotka on suunniteltu ohjaamaan käyttäjäänsä ja mahdollistaa luonteen kehittymisen. Paitsi, että saat levittää eri merkkiä eri aloilla välttämiseksi pelaaja törmäyksen. Sitten pelaajat saavat muokata ulkoasua ja valvontaa ja sisältävät lisäosia tai muita muutoksia.In Warcraft II: Beyond the Dark Portal, on uusia ominaisuuksia. Uudessa versiossa on kaksi kampanjaa ja monipuolinen valikoima monen pelaajan karttoja. Mitä muuta siellä WOW2? Kampanja on kymmenen uutta sankarit; viisi Allianssin ja viisi Horde. Et mielellään tietää, että sankari yksiköt ovat nostaneet yksikön tilastoja. Tämän seurauksena ne ovat tehokkaampia, on omat muotokuvia ja puhetta. Örkkien sankarit ovat myös tehokkaampia kuin niiden ihmisten kollegansa. Heroes on keskeinen rooli tarina niin niitä ei saa surmansa pyrkimys paitsi lopullisen tehtävän. Myös uusia suolla laatta asetetaan World of Draenor. Se ei vain lopu tähän. Saat tarjotaan eri musiikin kappaleita pelistä. Viimeinen kappale levyllä yhdistää laitteen äänet ja sanat luoda koomisia kappale nimeltä 'I' ma Medieval Man. 'Myös sinun täytyy odottaa uusi jatko jossa Draenor selviytyi Outland ja Ner' Zhul oli pysäyttänyt Burning Legion.

Yhteenveto:

1. Blizzard Entertainment esittelee WOW1 ja WOW2.
2. WOW1 avulla henkilö hallita tiettyyn avatar on valloitus. WOW2 on kaikki
löytämisestä örkit.
3. WOW1 sijaitsee 3D esityksen eri paikoissa ja portaaleja. WOW2