Ero iPad ja NookiPad vs Nook

Uusin Applen tuote, iPad, tuli ulos muistuttavat vanhemmat laitteet, kuten Kindle ja Nook, jotka johtavat kysymyksiin välillä eroja ja yhtäläisyyksiä. Keskeisin ero Nook ja iPad on minkälainen laite he ovat. Huolimatta näyttänyt aika samanlainen, iPad on multimedialaite, jolla voit pelata pelejä, lukea asiakirjoja, katsella elokuvia, ja useita muita toimintoja. Toisaalta, Nook on ensisijaisesti e-kirjan lukija muutaman extrat puolella.

Ohjelmisto jokaiseen laitteeseen on myös varsin erilainen. IPad toimii IOS joka on myös käyttävät iPhone ja iPod, kun Nook toimii android, käyttöjärjestelmä Googlen, joka oli ensisijaisesti rakennettu käytettäväksi älypuhelimet. Apple on yksinomainen valvoa iOS ja se voidaan löytää vain Applen tuotteista. Toisaalta, B \u0026 amp; N tarjoaa Nook ohjelmiston useita muita tuotteita; jopa iPad. IPad, voit ladata ja asentaa ohjelmia Apple App Store, mikä lisää sen mahdollisia käyttötarkoituksia. Kun Nook, voit vain ladata lisää e-kirjoja lukea.

IPad käyttää suuri kosketusnäyttö LCD-näyttö, joka myös kaksinkertaistaa sen syöttölaitteena. Nook, kuten Kindle, käyttää pienempää e-ink-näyttö, joka maksimoi akun samalla merkittävästi vähentää silmien rasitusta aikana pitkittynyt käsittelyssä. Se lisää e-ink-näyttö, jonka pienempi kaistale kosketusnäyttö LCD alareunassa että voit navigoida.Kuten useimmat Applen tuotteita, iPad on sisäinen muisti ja akku. Et voi vaihtaa sen itse tai säilyttää varaosia pitempiä matkoja. Vaikka akun iPad on pitkä, olet vielä melko altis loppumassa. Kun Nook, SD-kortti portti toimitetaan lisävarastoinnin ja akku on käyttäjän vaihdettavissa; ole, että te todella täytyy pitää varaosat, koska se voi kestää yli viikon kunkin maksu.

Yhteenveto:
1. IPad on tabletti multimedialaite kun nurkka on e-kirjan lukija
2. IPad toimii IOS kun Nook toimii android
3. IPad ohjelmisto on yksinomaan iPad kun Nook ohjelmisto ei ole
4. Voit asentaa sovelluksia iPadiin muttei Nook
5. iPad käyttää suurta yhdellä näytöllä, kun Nook käytössä kahdenlaisia ​​pieniä näyttöjä
6. IPad on sisäinen muisti ja akkua Nook 's ovat käyttäjän vaihdettavissa