Ero GHz ja MHzRadio transmition kaavio

GHz vs. MHz

Hertz, tai Hz, on termi, jota käytetään langattomassa viestinnässä viitata syklien määrä sekunnissa. Tätä kutsutaan taajuus vastaa myös radio- signaalien jaksoa sekunnissa. Tässä nykyisessä iässä, kaikki tekniikat lisääntymiseen liittyvien valmiuksien ja nopeudet alalla tietojenkäsittelyn ja tietoliikenteen. Sekä GHz ja MHz liittyvät tietokoneeseen 's prosessoriteho ja langattomien lähetysten.

Mitkä ovat GHz ja MHz?

'GHz' tarkoittaa gigahertsin. 'Giga' tarkoittaa yhtä miljardia euroa eli 10 ^ 9 SI mittausjärjestelmä. Yksi GHz yhtä kuin miljardi sykliä sekunnissa. Siten GHz on taajuuden yksikkö. GHz käytetään viittaamaan radiotaajuuksia, äänen taajuudet, ja tietokone jalostajien suuremmilla taajuuksilla. Tietokoneet, GHz viittaa kellon nopeus keskusyksikkö. Mitä nopeammin CPU Kello tikittää, sitä nopeammin on tietojen ja opetusta käsittely. Tietokone nopeudet ovat siirtyneet 1 GHz 2000-4 GHz tällä hetkellä. GHz käytetään myös radioliikennettä määritellä eri sähkömagneettisen taajuusalueille. S-Band, joka etsii käytettäväksi langattomat puhelimet, langaton internet, ja Bluetooth-laitteiden kuuluu yhteisön kaksi-neljä GHz. Global Positioning System käyttää L-Band, joka on välillä yhdestä kahteen GHz.

'MHz' tarkoittaa megahertsiä. 'Mega' tarkoittaa miljoona. Joten yksi MHz vastaa miljoonaa hertsiä tai jaksoa sekunnissa. MHz löytää sen sovelluksiin fyysisessä tärinää. Sillä tarkoitetaan myös mittaus CPU nopeuksilla, jotka puolestaan ​​viittaa numeroon ohjeita käsitelty tai datan lasketaan. Määrä ohjeet jalostettujen mitataan kellotaajuudet siten MHz viittaa kellotaajuus alueella computing.

Eroja kahden:

Yksi GHz yhtä kuin miljardi sykliä sekunnissa, kun taas yksi MHz vastaa miljoonaa jaksoa sekunnissa.GHz käytetään tutkia sähkömagneettisen spektrin muu kuin tietojenkäsittely ja radiolähetyksiä. MHz rajoittuu tutkimuksen fyysisen tärinän ja kellotaajuudet prosessorit.

Yhteenveto:
1. Nousu GHz taajuuksia johtui edistysaskeleista Semiconductor Technologies.

2. 'Hertz' tarkoittaa jaksoa sekunnissa. Samoin MHz MHz kehitettynä.

3. Laitteet, jotka ovat samassa GHz yleensä häiritse toisiaan. varten

Esimerkiksi mikroaallot voi häiritä työskentelystä Wi-Fi-reitittimet.

4. MHz mitataan nopeuksia linja-liitäntöjen muita kuin