Ero SDK ja JDKSDK vs. JDK

Software Development Kit (tunnetaan myös SDK tai devkit) on joukko kehitystyökaluja. Se mahdollistaa sovellusten luomisen tietyn ohjelmistopaketin, ohjelmisto kehys, laitealustan, tietokonejärjestelmä, pelikonsoli, käyttöjärjestelmä, tai millä tahansa alustalla samankaltainen kuin jokin mainituista. SDK vaihtelevat mitään niin yksinkertaista kuin API sillä tavalla, että jotkin tiedostot rajapinta tiettyyn ohjelmointikieleen tai sisältävät kehittyneitä laitteisto voidakseen kommunikoida tiettyyn sulautettuun järjestelmään. Jotkut enemmän yhteisiä välineitä löytyy SDK sisältää virheenkorjaus apuvälineitä ja vastaavat laitokset, jotka on esitetty integroitu kehitysympäristö (tai IDE).

Java Development Kit (tai JDK) on eniten käytetty SDK markkinoilla. Sun Microsystemsin kehittämä Java-kehittäjille, JDK on ilmainen ohjelmisto, joka on julkaistu GNU General Public License (tai GPL). On lukuisia komponentteja, jotka muodostavat JDK. Nämä komponentit ovat valikoima ohjelmointityökalut. Niihin kuuluvat, mutta eivät rajoitu java, kuormaimen kaikki Java-sovelluksia, joka tulkitsee ja osaa tulkita class tiedostot tuottaman javac kääntäjä; javac, joka on kääntäjä, joka muuntaa lähdekoodin Java bytecode; javaws, joka on Java Web Start Launcher varten JNLP sovelluksiin; jmap, joka on kokeellinen apuohjelma, joka tulostaa muistista karttaa Java ja pystyy tulostamaan jaettua objektia muistia karttoja tai kasaan muisti yksityiskohtia tietyn prosessin; ja VisualVM, joka on visuaalinen työkalu, joka yhdistää useita komentorivin JDK työkaluja ja kevyt suorituskykyä ja muistin profilointi valmiuksia.

SDK: t sisältävät näytteen koodi ja tekniset huomautukset ja muut tiedot, jotka tukevat tätä koodia, jotta auttamaan selkeyttäminen pistettä ensisijainen vertailuaine. Yleensä ohjelmistosuunnittelija vastaanottaa SDK kohde kehittäjä. SDK on thusly melko helposti ladata Internetistä. Monet SDK ovat maksuttomia Cmostly rohkaista kehittäjiä käyttämään järjestelmää tai kieli. Ne voivat olla kiinnitetty lupia, jotta niistä sopimattomia rakentamiseen ohjelmisto, joka on tarkoitus kehittää alle yhteensopimaton lisenssillä. SDK kehitetty käyttöjärjestelmä lisättävää (QuickTime Mac OS, esimerkiksi) voi olla todellinen lisättävää ohjelmiston itse kehitystä käytettäväksi Cif sitä ei voida jakaa uudelleen.

JDK on laajennettu osajoukko SDK. Sun myöntää alle terminologiaa, JDK on osajoukko SDK joka vastaa kirjoittamista ja Java-ohjelmia. Jäljelle Tämän SDK koostuu lisäohjelmia (sovelluspalvelimet, debuggereita ja dokumentointi).Yhteenveto:

1. SDK on joukko kehitystyökaluja, joiden avulla sovellukset voivat luoda tiettyjä ohjelmistoja tai alustoilla; JDK on laajimmin käytetty SDK ja on jatkoa SDK vastaavan kirjoittamista ja Java-ohjelmia.