Ero OEM ja Retail WindowsOEM vs. Retail Windows

Oracle Enterprise Manager (tunnetaan myös nimellä OEM) on tietokoneohjelma. Sen ensisijaisena tavoitteena on hallita kaikki ohjelmistot, jotka on valmistettu nimenomaan Oracle Corporation. Se on myös kyky hallita ohjelmisto, joka tuotetaan joitakin ei-Oracle yrityksille. On ollut kolme merkittävää julkaisua OEM hakemuksen: Oracle Enterprise Manager Database Control Oracle Enterprise Manager Application Server Control, ja Oracle Enterprise Manager Grid ohjaus. OEM Database Control on vanhin ja (luultavasti) parhaiten tunnettu vapauttamista ja sen tavoitteena on hallita Oracle tietokantoja Cit alunperin Java client joka kykeni määrittää ja hallita tietokantoja. OEM Application Server Control sisältää web-käyttöliittymän, joka hallinnoi sovelluspalvelin. OEM Grid Ohjaus hallinnoi kuormalla tietokantojen ja sovelluspalvelimet sekä hallinnoi useita esiintymiä Oracle käyttöönoton alustoja.

Retail Windows (myös tunnetaan yksinkertaisesti Microsoft Windows tai Windows) on todennäköisesti kaikkein tunnettu sarja ohjelmistojen käyttöjärjestelmien ja GUIs käytetään maailmassa. Windows oli tietenkin Microsoftin kehittämä suorana vastauksena kasvava kiinnostus GUIs puolivälistä 80-luvun lopulla. On olemassa useita vähittäiskaupan Windows-versioita, parhaiten tunnettu ovat Windows 98, Windows XP, ja Windows Vista. Uusin permutaatio Windows franchising tunnetaan Windows 7. On ollut useita julkaisuja jokaisesta valtavirran version Windows Cmost etenkin, Windows tulee Home Edition (tai HE) ja Professional Edition (tai PE). Suurimmaksi osaksi, Professional-versio useimpien Windows julkaisuista on lisännyt turvallisuutta ominaisuuksia, joita ei ole saatavilla kotiin painokset.

OEM toiminnot läpi hakuagenttien järkevä aine. Oracle viittaa näihin hakuagenttien Oracle Management Agents. Nämä älykkäitä agentteja ajaa itsenäistä välityspalvelimen prosesseja solmu, jota hallinnoi. He suorittavat toteutus ja seuranta tehtävät OEM Cthey kommunikoivat Hypertext Transfer Protocol (tai HTTP- tai HTTPS Cthe turvallinen permutaation HTTP). Permutaatio Oracle tunnetaan Oracle 10g sisältää 14 ylimääräistä pakkauksissa (tai plug in), jotka vaativat erillisiä lisensointi. Kun asennuksen OEM, OMA mahdollistaa useita palvelimen pakkauksissa riippumatta siitä, mitä lisenssin asiakas omistaa.Vähittäiskaupan painokset Windows alun perin suunniteltu, jotta käyttäjät voivat käyttää Windows helposti ilman verkkoyhteyttä. Thusly, se ei sisältänyt turvaominaisuuksia. Uusin permutaatiot Windows on suunniteltu erityisesti turvallisuus (päälle ja pois verkon) sekä monen käyttäjän tietokoneisiin. Kaikki muut tietoturvapäivitykset tarvitaan vapautuvat kautta Windows Update noin kerran kuukaudessa Cthough kaikki turvallisuuteen päivityksiä, jotka ovat ratkaisevia voidaan tehdä paljon nopeammin.

Yhteenveto: