Ero SAP muistia ja ABAP muistiSAP muisti vs ABAP muisti

ABAP (Advanced Business Application Programming) ohjelmat toimivat SAP tietokantaan. ABAP ohjelmat voivat käyttää kahta eri muistiin, ABAP muisti ja SAP muistia. Tärkein ero näiden kahden muistin niiden soveltamisalaa. ABAP muisti on melko rajallinen ja pääsee vain yhden tärkeimmistä sisäinen istunto. Muut ohjelmat käynnissä ulkopuolella että istuntoa ei voi lukea tai kirjoittaa, että muisti. Toisaalta, SAP muisti on melko paljon kuin maailmanlaajuinen muistia ja pääsee paitsi käynnissä olevat ohjelmat samoissa tärkein istuntoon, mutta myös eri tärkein istunnoissa.

Eri laajuudet kahden johtaa kahteen eri käyttötarkoituksiin. Tärkein käyttö ABAP muisti on tehdä henkilöiden saataville useiden liiketoimia samassa istunnossa. Vaikka SAP muisti pystyy myös suorittamaan tämän toiminnon, se on varattu omat tarkoitukseen; tiedonsaantioikeuden tai siirtää dataa tärkein istunto.

Ei vain nämä kaksi muistia eroavat toisistaan ​​käyttöesimerkeistä, ne ovat myös käsiksi eri tavalla. Kun käsitellään SAP muistia, komennot GET PARAMETRI ja aseta parametrin käytetään taas tuonti MEMORY ja viedä MEMORY käytetään lukea ja kirjoittaa tietoa ABAP muistiin. Tämä tekee suhteellisen helppo ohjelma olet jo osoittaa muisti, joka haluat käyttää komennolla, että käytät; pikemmin kuin muiden parametrien avulla.ABAP ja SAP muisti ovat olennaisia ​​välineitä, kun koodaus ABAP sovellukset. On tärkeää, että niitä käytetään asianmukaisesti, jotta voidaan minimoida resurssien käyttöä ja parantaa nopeutta ja tehokkuutta sovelluksen.

Yhteenveto:

SAP muisti on globaali ja sitä voidaan käyttää siirtämään dataa tärkein istuntojen aikana ABAP muisti on paikallinen ja käyttää siirtämään dataa sisäiseen istunnoissa