Ero VB ja VBAVB vs VBA

VB lyhennetty Visual Basic ja VBA tunnetaan Visual Basic for Applications, ovat molemmat peräisin Basic. Tällä tavoin niillä perustavanlaatuinen samankaltaisuutta. Visual Basic sai suosio kolmannen sukupolven, joka tukee integroitu kehitysympäristö käyttöön johtava ohjelmistoyritys, Microsoft. Vuodesta käyttäjän näkökulmasta, Visual Basic pidetään yhtenä suhteellisen 'helppo oppia ja käyttää' kieliä aloittelijoille, koska se mahdollistaa RAD graafisen käyttöliittymän sovellusten tarjoaa pääsyn tietokantoihin tietojen avulla avausobjekteja ja tukee luomista ActiveX valvontaa ja esineitä. Myöhemmin se näin ollen on muutettu NET alustan versio. Visual Basic for Applications sijoitetaan monissa Microsoft sovellus paketteja ja myös kolmansien osapuolten tuotteita. Esimerkit sisältävät Microsoft Office, SolidWorks, ArcGIS, AutoCAD, Sage Accpac ERP, WordPerfect Office 2002, jne.

Visual Basic ei ainoastaan ​​avulla ohjelmoijat voivat suunnitella yksinkertainen graafinen käyttöliittymä, mutta myös suunnitella sovelluksia, jotka ovat monimutkaisia, kuten suoritettavia tiedostoja ja sovelluksia. Ohjelmointi Visual Basic on kyse järjestäminen sarjaa komponentteja ja valvontaa tai koodaus ohjelmalausekkeita, suorittamaan enemmän ylimääräisiä ja monimutkaisia ​​tehtäviä. Visual Basic Application, koodi on kirjoitettu suorittamaan omaa välikielenä, jotka perustuvat P-koodi, joka tunnetaan myös pakattu koodia. Tämä koodaus järjestelmä on edustettuina isännöi sovelluksia, kuten Access, Excel, Word ja PowerPoint ja tallentaa COM Structured Storage-tiedostoja.

Visual Basic on pakollista käyttäjän luoda sovelluksen tapauksissa manipuloida yksi tai useampi Office-sovelluksen objekteja. Sen sijaan, Visual Basic for Applications, joka on osajoukko VB, toteuttaa sen ohjeita sisällä yksi toimistosovellusten. Joten oletuksena se perii nykyisen toimiston objektikirjasto ja sovellus esimerkiksi.Visual Basic ja Visual Basic for Applications, molemmilla on sama syntaksi, mutta VB voit luoda todellisia suoritettavia ohjelmia, jotka voidaan asentaa ja ovat käyttöasentoon Käynnistä-valikosta. Tätä varten käyttäjän on oltava VB ajonaikaiset tiedostot tietokoneellaan. VBA ei voi koota suoritettavan binaaritiedosto / ohjelmia. Vaikka Visual Basic for Applications on toiminnallisesti rikas ja poikkeuksellisen joustava, se on rajoituksia kannalta vähän tukea funktio-osoittimia. Siten VB ohjelma on nopeampi kuin vastaava VBA ohjelmaa.

Yhteenveto:
Tärkein ero on, että VB tehdä stand-alone ajettavat taas VBA ensisijaisesti käsitellä ohjelmointi Office Application kuten Word, Excel ja Outlook jne.
VB on täysin koottu, mutta toisin VBA on osittain käännetty ja vaatii tulkki toteuttaa.
Visual Basic on laaja, koska se edustaa itsenäisenä sovelluksena.
Käyttäjä on tuetun kanssa tiiviin integraation isännän sovelluksen Visual Basic Application.