Ero USB 1. 1 ja 2. 0USB 1. 1 vs. 2. 0

Universal Serial Bus (tunnetaan myös USB) on määritys, joka perustaa yhteyden laitteiden ja isäntäohjaimissa (yleensä nämä isäntäohjaimissa ovat henkilökohtaiset tietokoneet). USB luotiin toiveita korvaa monenlaisia ​​sarja- ja rinnakkaisportit (joka on fyysinen liitäntä, joka siirtää tietoja tai ulos yksi bitti kerrallaan, ja eräänlainen käyttöliittymä, joka yhdistää erilaisia ​​oheislaitteita, vastaavasti). Rinnakkaisportteja ovat yleisimmin tunnettu Tulostinporttien (tai Centronics portteja).

USB käytetään enimmäkseen yhteyden ulkopuolelle laitteisto tietokoneeseen C, kuten hiiren, näppäimistöt, tulostimet, ja digitaalisten laitteiden (kamerat, MP3-soittimet, jne.). Se on myös portti, jonka kautta käyttäjät pystyvät lisäämällä flash ja ulkoisia kiintolevyjä.

USB versio 1. 1 on päivitys ensimmäisestä permutaatio USB. USB 1. 0 määritelty datanopeuksia 1. 5 Mbit / s C tämä tunnetaan alhaisen kaistanleveyden) ja 12 Mbit / s C tunnetaan koko kaistanleveyttä. Koska ajoituksen ja tehon rajoitukset, versio 1. 0 tehnyt 't mahdollistavat jatkojohtoja tai läpi näyttöjä. Alkuperäinen USB ollut hyvin rajoitettua jakelua. USB version 1. 1 kiinteä näitä ongelmia löytyy 1. 0; useimmat ongelmista liittyy yleensä napojen. Tämä oli ensimmäinen versio USB voidaan hajauttaa ja otettu käyttöön.

USB-versio 2. 0 lisäsi huomattavan määrän maksimikaistanleveysallokaatio C 480 Mbit / s, joka tunnetaan nimellä Hi-Speed. Tämä versio USB sisältää lukuisia permutaatioiden, jotka kaikki tarjoavat erilaisia ​​muunnelmia ei löydy aikaisintaan versiot USB (eli 1. 1). Kaikki nämä permutaatioiden mukana vakiona tekniikkaa, kehuja Engineering Change otettavaa (ECN). Uusin versio USB 2. 0 sisältää kaikki tekniset aikaisemmat mallit; kuitenkin se sisältää myös kyky lisätä uuden tehon tilassa välillä käytössä ja keskeytystiloissa. Mikä tahansa laite, joka on tässä tehon tilassa ei tarvitse vähentää virrankulutusta. Muun ominaisuuksia USB 2. 0 versio ovat kyvyt sallimaan useita liitäntöjä liittyvän yhdellä laitteella funktio, ja liittää kaksi USB-laitteita tietokoneeseen ja anna niiden kommunikoida keskenään ilman erillistä USB isännät.Yhteenveto:

1. USB-versio 1 1 oli vähintään kaistanleveys 1. 5 Mbit / s (jota pidetään alhaisen kaistanleveyden), ja suurin kaistanleveys on 12 Mbit / s (jota pidetään täyden kaistanleveyden); USB-versio 2. 0 on suurin kaistanleveys on 480 Mbit / s (jota pidetään hi-speed kaistanleveys).