Ero Csharp ja Asp.netCsharp vs Asp.net

Orastava ohjelmoijat C ja ne, jotka eivät ole harjoitetaan taiteen C ovat yleensä sekava, kun se tulee Csharp ja Asp.net. Tämä artikkeli yrittää selittää mahdollisimman hyvin ero näiden kahden ohjelmoinnin järjestelmiä. Sitä ennen kuitenkin normaali tapa ilmaista Csharp on C # perustuu nuotti, joka vaatii 'C' leiripaikkaan askeleen korkeammalle. Selvittämisen jälkeen, että jopa, let 's pitävät eroja kahden.

Yksinkertaisesti sanottuna, tärkein ero C # ja Asp.net on, että C # on ohjelmointikieli, kun Asp.net on web-sovellus puitteet. Ohjelmoijat don 't valita Asp.net, vaan ne luovat puitteet käyttäen Asp.net ja käyttää C # kuin ohjelmointikieli viitekehyksestä. Siksi C # on todella työkalu hyödyntää Asp.net vaikka kaikki kehittäjät hyödyntävät C # ohjelmointikieli. Toiset voivat valita VB.NET joka on toinen ohjelmointikieli vaikka on itse asiassa useita tyyppejä saatavissa.

Se, että tarkoituksena C # ja Asp.net on täysin erilainen toisistaan ​​tarkoittaa sitä, että vertailuja siitä, mikä on paras käyttää ovat turhia. Verrattaessa niitä, C # on pohjimmiltaan vastakkain muita ohjelmointikieliä kuten VB.NET useimpien käyttäjien harkitsee, kumpi on helpompi käyttää. Pohjimmiltaan kuitenkin kaikki ohjelmointikielet ovat samat ja vaihtelevat ainoastaan ​​käytöstä syntaksin. Siksi kaikki mitä voi tehdä C # voi tehdä muulla ohjelmointikielellä.

Pohjimmiltaan, C # on luotu olla yleiskäyttöinen järjestelmä, joka on helppo käyttää. Kieli on erityisesti luotu käytettäväksi kehittämiseen ohjelmistokomponentteja, kun Asp.net on luotu rakentaa web-sovelluksia, verkkopalvelut ja web-sivustoja. Ohjelmoijat yleensä hyödyntää C # kieltä, kun rakennuksen kirjallisesti sovelluksia sulautettujen ja isännöi järjestelmiä. Verrattuna Java, C # doesnt 't ole tarkistettu poikkeukset ovat todellisuudessa tarkoituksellista.

Jotkut ominaisuudet C # sisältää puuttuminen globaalien muuttujien toimintoja ja käyttö Boolean tietotyyppi. Muistiosoite viitteitä tässä kieltä voidaan käyttää vain sisällä 'vaarallinen' merkittyjä lohkoja, jotka tarvitsevat erityistä lupaa toimiakseen. C # myös keventää ohjelmoijat tullin vapauttaa tarpeettomat muistiin roskien keräys tulee automaattinen.

Asp.net on rakennettu käyttäen Common Language Runtime ja on virallisesti kopioidaan Web lomakkeet. On todella lukuisia tiedostopäätteitä liittyy Asp.net lukien; AXD, asmx, ja selain. Erityisesti web sovellus käyttää vieraillut komposiittien sen tekniikka mallitiedosto on koottu yhteen, jotta rakentaa ohjaus puu.

Asp.net todella luodaan Microsoft ja nyt tulee toinen versio, Asp.net Framework 2. 0. Mikä 's erilainen 2. 0 Framework on, että se tulee uusi, code-taakse malli, jossa keskitytään erottaminen ulkoasultaan ja sisällöltään samanlainen MVC-arkkitehtuuri kehys erottaminen.

Riippumatta siitä, mitä ohjelmointikieltä käytetään, ohjelmoijat yleensä löytää, että he voivat muuntaa C # mitään muuta kieltä he haluavat ja päinvastoin, sillä erot ovat enimmäkseen löytyy syntaksin.

Yhteenveto:1. Csharp tunnetaan parhaiten C #.

2. C # on ohjelmointikieli hyödyntää kehitettäessä Asp.net.

3. C # ohjelmointikieli on suunniteltu helposti käytettäväksi käytännöllisesti katsoen mihin tahansa tarkoitukseen.

4. Asp.net on web-sovellus puitteet luotu Microsoft.

5. Päätavoitteena Asp.net on luoda web-sovelluksia, web-sivustoja ja web-palvelut.

6. Ohjelmoijat voivat käyttää C # kuin ohjelmointikieli Asp.net tai valita muita kieliä.

7. Asp.net on rakennettu Common Language Runtime.

8. Asp.net Framework 2. 0 on tällä hetkellä saatavilla luotu hieman verrattuna alkuperäiseen ASP.